in

Iemand interesse? Riley Reid kan maar geen vriendje vinden

We gaan er vaak van uit dat pornosterren de mannen maar hebben om uit te kiezen. Hun job spreekt immers tot de verbeelding en heel wat heren zouden ongetwijfeld wel eens een wild nachtje willen beleven met een hitsige p*rnoster. En dat is nu net waar het schoentje knelt volgens natuurster Riley Reid.

Mannen willen enkel maar met ‘Riley de p*rnoster’ daten
Riley Reid wordt aanvankelijk beschouwd als één van de knapste dames uit de p*rno-industrie. Op carrière-vlak gaat het haar voor de wind, maar een echte liefde vinden lijkt een onmogelijk opdracht, aldus de 29-jarige brunette in een interview.

Veel mannen willen graag met haar op date gaan, maar het is al snel duidelijk dat ze enkel maar interesse hebben om met haar het bed te delen en eigenlijk weinig zin hebben in iets serieuzer.

“Mannen willen met mij op date gaan omdat ik een bekende p*rnoster ben. Het is frustrerend en echt uitdagend om mensen te vinden die oprecht geïnteresseerd zijn in mij als persoon.

Ik wil dat mijn dates mij als Ashley zien (haar echte naam) en volledig in mij interesse hebben en niet alleen maar s*ks willen met Riley de p*rnoster.”

Lees ook  Opvallende carrièreswitch voor Rob Geus

Gedumpt door haar p*rno-carrière
In haar hele leven heeft ze amper twee serieuze relaties gehad met mannen die niet uit de s*ksindustrie kwamen en haar langste relatie duurde zo’n twee jaar.

Beide keren werd ze gedumpt en de reden bleek altijd hetzelfde: haar vriendjes hadden het er moeilijk mee dat ze p*rno maakt.

“Ik ben gedurende twee jaar met een man samen geweest en het meeste van onze problemen gingen altijd over hetzelfde: het feit dat ik p*rno deed.

Pas nadat we uit elkaar waren, vertelde hij me dat hij het vaak heel moeilijk vond om mij te kussen na een werkdag.”

“Ik heb twee serieuze vriendjes gehad die zelf niet in de p*rno-industrie werkten en ze hebben mij beide uiteindelijk voor een blok gezet.

Ik moest kiezen tussen hen en mijn p*rno-carrière. Ik heb steeds voor mijn job gekozen en heb nu al vaak gedacht of dat het wel de juiste keuze was.”

Lees ook  Dochter verdween van huis. 6 maanden later ziet moeder deze foto op Facebook… Schokkend!

Riley geeft dan ook aan dat ze nu allesbehalve een happy single is. Ze is gelukkig met haar job en het feit dat ze financieel onafhankelijk is, maar ze maakt zich soms wel zorgen of ze nog haar grote liefde gaat vinden door haar vakgebied:

“Daten en iemand goed voor je vinden, is sowieso al moeilijk, maar als je een s*kswerker bent, is het bijna onmogelijk.

Ik voel me vaak eenzaam en alleen. Ik hoop dat ik nog iemand vind die me accepteert zoals ik ben, maar ik geloof niet dat iedereen een romantisch sprookjeseinde krijgt zoals in de films.”

Single mannen die het ok vinden dat hun vriendin een succesvolle p*rnoster is, kunnen dus altijd eens hun kans wagen bij de prachtige brunette en haar toch nog dat romantische sprookjeseinde geven.

S*ks met Riley Reid
Alle heren die Riley niet als vriendin willen, maar toch eens de liefde met haar willen bedrijven, kunnen altijd haar immens populaire fleshlight hier kopen die een perfecte kopie is van haar liefdesgrotje.

Fans van Britney Spears zijn in complete shock na nieuw dansfilmpje

Dit is Roxanne, de bloedhete vriendin van wielrenner Mathieu van der Poel