in

Iemand noemde dit meisje “dom” omdat ze met tarantula’s speelde. Dan zagen ze haar achternaam.

Internettrollen zijn er snel bij om een schandaal te creëren zonder dat ze weten wat er preceis aan de hand is. Verblind door hun eigen woede halen ze bevrediging uit het pesten en treiteren van mensen die ze nooit eerder ontmoet hebben en dat allemaal vanachter hun computerscherm.

Maar deze blinde woede leidt er vaak toe dat ze belachelijke vergissingen maken. Een recent voorbeeld vinden we in de vorm van een internettrol die het nodig vond om een jong meisje op Twitter belachelijk te maken. Het meisje werd het mikpunt van deze nietsvermoedende gebruiker nadat ze enkele foto’s van zichzelf met tarantula’s had gepost.

“Op een dag moet je gewoon een tarantula knuffelen … Maak kennis met dit schatje. Maar naam is Harriet”, schreef het meisje bij de kiekjes.

Niet onder de indruk van de tweet, begon een gebruiker een reactie te typen zonder te beseffen met wie hij te maken had.

Lees ook  Fem (20) pleegt per ongeluk misdrijf: 'We hielden gewoon 1,5 meter afstand'

“Ik had echt zoiets, hoofdschuddend, blanke mensen zijn zo dom totdat ik haar achternaam zag”, typte de gebruiker.

Het meisje is uiteraard niemand minder dan Bindi Irwin, de dochter van de beroemde dierenliefhebber Steve Irwin, die in 2006 tragisch kwam te overlijden nadat hij door een pijlstaartrog gestoken werd.

Als de gelijkenis tussen Bindi en haar iconische vader nog niet blijkt uit hun fysieke overeenkomsten, blijkt het zeker uit hun gemeenschappelijke liefde voor dieren.

De 19-jarige is een gepassioneerd aanbidder van wezentjes groot en klein, net zoals haar vader. Dus het feit dat ze de tarantula gewoon vastpakte om voor een foto te poseren is een beetje kort door de bocht. Gelukkig zag de internettrol zijn fout in voor het te laat was.

Bindi was amper acht jaar oud toen haar vader door een pijlstaartrog gestoken werd terwijl hij aan het opnemen was voor “Oceans Deadliest” in Batt Reef, Australië.

Lees ook  Deze drie vrienden testten voor de zevende keer positief op corona

De tiener doneert 10 procent van haar loon aan Wildlife Warriors, een liefdadigheidsinstelling die in 2002 opgericht werd door haar vader. Het project is erop gericht om mensen te onderwijzen over bedreigde diersoorten. Via haar sociale media platforms werkt Bindi er hard aan om de bedreiging van dieren tegen te gaan. En met 1,6 miljoen volgers op Instagram alleen al heeft ze een groot publiek om haar boodschap te verspreiden.

“Als je dieren behandelt met de liefde waarmee ook jij behandeld wil worden, zijn we al een stuk beter af”, zegt de Australische. Dag na dag bewijst ze dat dieren niet zomaar een gimmick zijn voor haar merk.

Bindi wil de nalatenschap en het werk van haar vader verder zetten, ongeacht wat sommige internettrollen ook van haar foto’s vinden.

Kwetsbare jongen neemt verborgen microfoontje mee naar school – 1 dag later, worden er 2 leraren ontslagen.

Arrogante advocaat op vliegtuig valt moeder die wil slapen lastig. Haar briljante wraak deed me hardop lachen.