in

Ik gebruik deze manier om van mijn gewrichtspijn af te komen – na 2 dagen was ik er al van af!

Kool is een veelzijdige en erg gezonde groente. De groente kan voorkomen in een ovale of ronde vorm en heeft vaak zachte, lichtgroene en witte bladeren.

Kool brengt verschillende gezondheidsvoordelen met zich mee – en omdat het rijk is aan antioxidanten is het erg goed voor de huid.

Bovendien is het een bron van vitaminen, ijzer en kalium. Dit is ook de reden dat het veel voorkomt in de westerse én oosterse keuken. Het ontgift het bloed en de lever, maar het behandelt bijvoorbeeld ook artritis en verwijdert vlekken op de huid.

Kool verjongt de huid en de enzymen genezen huidirritaties, behandelen puistjes, wonden, acne, beten, eczeem, huiduitslag, psoriasis en beenulcera. Bovendien zijn ze rijk aan vitamin A en D, dit houd je huid gezond en beschermt je huid tegen ultraviolet.

Lees ook  Een moeder ontmoet een onbekende die als 2 druppels water op haar dochter lijkt. De waarheid is onwezenlijk!

Kool kan in verschillende soorten voorkomen:

1. Groene kool

Dit is de meest voorkomende soort en is rijk aan voedingsstoffen en vitamines. Het is dan ook niet voor niets dat deze vaak wordt toegevoegd aan salads en gerechten.

2. Rode kool

De rode of paarse kool is wat dichter met een pittigere smaak, ook deze is rijk aan voedingsstoffen.

3. Savooikool

Deze kool heeft donkerdere en grotere bladeren en is meestal bleek of lichtgroen. De bladeren zijn geschikt voor het inpakken van verschillende vullingen.

4. Bok Choy of Wombok

Bok Choy of de Chinese kool is een beetje bleekgroen, met een ovale vorm en bladeren met witte aderen. Kolen zijn een uitstekende remedie tegen gewrichtspijn, door een soort compressive te maken van kool is de kans dan ook groot dan jij in no-time van je gewrichtspijn af bent. Zo maak je het:

Lees ook  De vader gooit haar pop in de bosjes en geeft gas. Als hij in de achteruitkijkspiegel kijkt, breekt mijn hart.

Dit heb je nodig:

  • Kool
  • Aluminum folie
  • Een verband of gaasje

Dit moet je doen:
Haal het buitenblad van de kool eruit, was het goed, laat het drogen en verwijder de harde stengel. Rol een deegroller over het blad zodat het sap vrij komt. Verpak het dan in een folie, zet het een paar minuten in de oven om het op te warmen en breng het aan op het getroffen gebied. Zet het vast met een verband of gaas. Verwijder het na een uur. Herhaal deze procedure 2-3 keer per dag.

Bekijk de onderstaande video voor meer uitleg:

WALGELIJK: Dikke vrouw verdient 2.000 piek per maand dankzij haar heupomvang van 240 centimeter.

Ze dacht dat de hond om zijn baasje rouwde, totdat ze beter keek. En dit verwachtte niemand.