in

Ik Heb Nooit Een Klein Huis Gewild, Totdat Ze Me Een Rondleiding Gaf Door Deze Caravan. Ik Ben ZO Jaloers!

Zoals je weet zoeken mensen van over de hele wereld steeds vaker rust in de natuur. Op die manier laten ze de technologie en de drukte van de maatschappij even achter zich.

Als je het fijn vindt om te genieten van het buitenleven, dan is dit huisje misschien wel de perfecte plek om even tot rust te komen terwijl je midden in de natuur zit.

Deze caravan van de Oostenrijkse fabrikant Wohnwagon is gemaakt van gerecycled materiaal en is volledig van natuurlijke oorsprong.

Lees ook  Artsen amputeren haar benen, handen en neus. Wanneer ze haar vertellen waarom, wordt ze woedend.

De buitenkant is gemaakt van Lariks bomen en er liggen zelfs zonnepanelen op het dak om zelf stroom op te wekken. Neem hieronder maar een kijkje in deze prachtige mini woning!

Zodra je een stap in deze caravan zet, word je begroet met een warm interieur.

De slaapkamers zijn werkelijk een lust voor het oog. Er zijn talloze opbergruimtes zodat je al je spullen eenvoudig kwijt kunt.

Tevens biedt de ruimte een aantal geheimen die je moet zien om te geloven!

Lees ook  Nederlands meisje draait helemaal door als jongen haar voor slet uitmaakt

De badkamer is zeer milieuvriendelijk en maakt gebruik van een composttoilet. Bovendien wordt al het regenwater opgevangen en gefilterd voor dagelijks gebruik.

Alle energie wordt opgewekt door middel van zonnepanelen en vervolgens opgeslagen onder de caravan.

Zie jij jezelf al wonen in dit milieuvriendelijke huis? Laat het weten in de reacties en vergeet deze foto’s niet te delen met je vrienden op Facebook. We zijn benieuwd naar wat zij hiervan vinden!

Hondenkapper breekt staart van hulphond omdat ze niet stil wilde zitten

0.5 kg baby is te vroeg geboren en stervende – arts redt haar leven met een plastic supermarktzak