in ,

Ik kan geen kinderen meer krijgen, omdat ik HAAR vertrouwde! HARTVERSCHEUREND!

Een 21-jarige vrouw uit Vlissingen moest vandaag voor de rechter in Middelburg verschijnen, omdat ze een 17-jarig meisje dwong om met mannen naar bed te gaan. Gisteren hoorden een man uit Velp al vier jaar gevangenis tegen zich eisen en een Goesenaar twee jaar.

vertrouwen-kwijt

Het slachtoffer werd zeker twee maanden gedwongen om met mannen op afspraak naar bed te gaan. Dit gebeurde vanuit woningen en hotels in Middelburg en Vlissingen. Ook waren er cardates, waarbij de klant in zijn eigen auto naar het Nollebos bij Vlissingen reed en zij instapte.

Lees ook  Depressieve moeder trakteert zoon op Happy Meal voordat ze samen in een dam springen

Het meisje kwam in contact met de vrouw nadat ze weg was gelopen uit een inrichting. Volgens haar advocate komt ze uit een beschadigd gezin. Ze zit ondergedoken uit angst voor wraak. Het gaat volgens de advocate van het meisje niet goed met haar. Therapie heeft nog geen effect gehad, waardoor ze nu ‘heel zware’ therapie moet volgen.

Het slachtoffer verklaart dat ze per dag 4 à 5 klanten moest afwerken. In het begin zouden de mannen rekening hebben gehouden met haar wensen, maar later niet meer. Zo moest het slachtoffer onbeschermde s*ks hebben, waardoor ze twee keer een geslachtsziekte opliep.

Lees ook  Vrouw (35) overlijdt aan kanker en schrijft eigen overlijdensbericht: „Het leven was goed!”

De vrouw liet haar onbeschermd achter bij haar klanten. Het meisje kreeg ook niet betaald. Ze kreeg volgens de officier van justitie slechts een trui, een broek en een tatoeage. Het slachtoffer zegt zelf dat ze waarschijnlijk nooit kinderen kan krijgen door de geslachtsziekten. Daarnaast heeft ze paniekaanvallen”, mede door bedreigingen door de verdachten. Haar advocate eist in totaal 37.000 euro aan haar wordt betaald. Dit bedrag bevat de 12.000 euro die het meisje heeft verdiend, maar moest afdragen, en 25.000 euro aan smartengeld.

Deze baby werd geboren met een gigantische bult op zijn neus. Als je weet wat het is, zal je het niet geloven!

Bruid en bruidegom kussen na het ja-woord. Maar wat er zich dan onder de ogen van de gasten afspeelt, doet hen van hun stoel vallen.