in

Ik vond het niet erg dat hij bij ons in bed kwam want ik zocht er verder niks achter…

Ik ben een meisje van 17 jaar oud. Een vriendin van mij was jarig. Zij is het zusje van mijn vriend. Ik had er echt zin in. Veel vrienden en vriendinnen zouden komen. Het was echt gezellig. Ook de neef van hun kwam. Hij had wat drank meegenomen voor mijn vriend en voor hem.

Het was nogsteeds erg gezellig. Maar mijn vriend begon vervelend te doen, omdat hij veel drank op had. De neef van hem maakte steeds vervelende opmerkingen tegen mij. Daar voelde ik me erg ongemakkelijk bij.
Ik ging maar bij mijn vriendinnen zitten. Op een gegeven moment was mijn vriend zo dronken dat hij niet meer kon lopen. Ik heb hem naar z’n kamer gebracht en op bed gelegd. Ik ging nog even terug naar beneden wat drinken en praten met iedereen.

Lees ook  André Hazes wist foto’s Bridget van social media

Ik raakte in gesprek met hun neef. Gewoon praten. Maar ik ging me ongemakkelijk voelen,want hij maakte weer van dat soort opmerkingen. Tijdje later ging ik naar bed toe. De visite was weg. Hun neef bleef slapen en lag bij ons op de kamer. Ik ging gewoon slapen. Hun neef ook, maar hij vond z’n bed niet lekker liggen dus kwam bij ons in bed. Mijn vriend lag al te slapen en was denk ook met geen mogelijkheid wakker te krijgen.

Ik vond het niet erg dat hij bij ons in bed kwam want ik zocht er verder niks achter. Ik ging gewoon slapen. Hij ook… dacht ik… Hij vroeg om een nachtzoen die ik hem ook heb gegeven. Hij begon me overal aan te raken. Ik schrok en wist niet wat ik moest doen. dus ik draaide me om met mijn rug naar hem. Hij zei zulke dingen als; ik weet dat je me wilt en ben je ook zo opgewonden? Ik voelde me zo raar, zo verward. Ik wist niet wat ik moest doen en kon eigenlijk helemaal niet meer nadenken!

Lees ook  Bowie de zwerfkat met zijn unieke uiterlijk steelt harten en verandert in internetsensatie

Hij bleef maar door gaan en ik liet alles gebeuren. Ik wilde dat het over was. Ik moest ook aan zijn geslachtsdeel zitten. Ik zei dat ik dit niet wilde maar het moest. Ik deed het omdat ik bang was voor wat hij me anders aan zou doen….

Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal aangepast.

Duizenden negeren deze symptomen van hoge bloeddruk. Alarmerende waarschuwingssignalen die je nooit naast je mag neerleggen.

Jarenlang dacht ze dat het maar een moedervlekje was. De dokter vertelt haar iets heel anders. Wat ze eruit halen? Gatver!