in

Influencer verdient vele duizenden per jaar door de verkoop van haar gebruikte slipjes

Ze verdient de kost door middel van modellering, maar verdient ook wat extra geld aan haar onderbroeken als onderdeel van haar online bedrijf, waar klanten ze kunnen kopen van na een training, na s*ks of na een hele dag dragen.

Vany, uit Miami, Florida, rekent tot $ 100 per paar op haar website, met andere opties, waaronder gebruikte gymsokken of sokken die de hele dag zijn gedragen.

Vany zei: “Ik begon het te doen omdat mijn fans er veel om vroegen. Ze vragen ook om gebruikte sokken.

“Ik ben een paar maanden geleden begonnen en elk paar kan gaan voor $ 50- $ 100, afhankelijk van de activiteit.

Het getatoeëerde model gelooft dat ze er momenteel in slaagt zoveel kledingstukken te verschuiven dat ze ongeveer $ 1000 per maand kan verdienen. Als je de wiskunde doet, is dat een niet al te sjofele $ 12.000 extra inkomen per jaar.

Lees ook  André Hazes: ‘Het is nooit uitgesproken met mijn moeder’

Vany kreeg haar eerste tatoeage op de leeftijd van 14 en pronkt nu met haar geïnkte lichaam aan de massa op Instagram.

De 32-jarige besloot toen om haar aanwezigheid op sociale media uit te breiden en verschillende foto’s te posten die sindsdien viral zijn gegaan.

Over haar levensstijl gesproken, zei ze: “Een gemiddelde dag voor mij is vooral naar de sportschool gaan en werk gedaan krijgen tussen mijn modellencarrière en mijn andere twee bedrijven. En natuurlijk tijd doorbrengen met mijn honden.”

Lees ook  Dennis Schouten zwaar mishandeld - De foto's

Vany heeft ook de zwarte band in taekwondo, en spoort haar grote aanhang toe in vorm blijven.

Sindsdien heeft ze zelfs twee van haar eigen modemerken gelanceerd – Haute Floss en Throwback Garage – gespecialiseerd in betaalbare kleding, sieraden en badkleding voor vrouwen.

Over haar bedrijven gesproken, zei Vany: “Ik besloot om Haute Floss en Throwback Garage te starten omdat ik weet dat dit modelleren niet eeuwig zal duren, mensen worden oud.

“Ik geniet echt van het werken voor mezelf en het constante leren van mij twee ondernemingen.”

Ze gaf advies aan aspirant-modellen en voegde eraan toe: “Vertrouw op je instinct bij het maken van fotoshoots, doe niets dat je ooit ongemakkelijk maakt.”

Steenrijk, Straatarm: Age ontroert kijkers met zijn bijzondere verhaal

Vrouw zwaargewond na aanval door honden in Waalwijk