in

Ireen Wüst en Letitia de Jong stappen in het huwelijksbootje

De schaatssters Ireen Wüst en Letitia de Jong gaan trouwen. De vijfvoudig olympisch kampioene Ireen is op haar knieën gegaan voor haar vriendin Letitia. „En gelukkig zei ze .. JA! Wij gaan trouwen!!!”, schreef ze op Instagram.

Het koppel trad in het openbaar met hun relatie in 2017. Vorige week vierden Ireen en Letitia vakantie op het zonnige Curaçao. Daar werd de grote vraag gesteld.

Op de foto die Ireen op Instagram plaatste, is te zien hoe ze op het strand op één knie ging en haar vriendin ten huwelijk vraagt.

Lees ook  André Hazes en Monique voor het eerst 'opa en oma' geworden

De romantische scène is gelukkig vereeuwigd en kende een perfecte afloop, Letitia gaf een volmondig ‘ja’!

Het koppel gaf aan genoten te hebben van hun vakantie. „Our last day in Paradise! It was GREAT!”, schreef Ireen.De datum waarop de 33-jarige Ireen en de 26-jarige Letitia gaan trouwen is vooralsnog niet bekend.

Lees ook  De moeder kan niet geloven wat haar dochter elke dag met het maandverband doet. Dat moest ze onmiddellijk op het internet delen.

Ireen Wüst is Nederlands meest succesvolste schaatser ooit. Ze komt uit voor TalentNED en heeft maar liefst elf olympische medailles gewonnen.

Daarnaast is ze zesvoudig wereldkampioene allround en twaalfvoudig wereldkampioene per afstand. Letitia de Jong komt uit voor de ploeg Team IKO en is gespecialiseerd op de sprintafstanden.

We willen Ireen en Letitia heel erg feliciteren, en wensen het tweetal heel veel geluk toe!

Monique (54) stierf in Sri Lanka: ‘De beste vrouw, de beste moeder’

Bizarre beelden vrijgegeven van het moment waarop Dennis Schouten een TIA krijgt