in

Irene van der Laar uit First Dates laat niks aan de verbeelding over

Soms komen er vrouwen voorbij in First Dates waarvan je niet begrijpt dat ze nog vrijgezel zijn. Irene van der Laar is zo’n vrouw.

Ze doet mee aan de VIP-versie van het programma en is binnenkort dus te bewonderen op je televisie.

Mocht je deze dame niet kennen, dan lichten we graag even wat toe. De brunette is een Nederlands presentatrice, actrice en voormalig model.

In 1994 werd ze Miss Universe Nederland en vertegenwoordigde ze Nederland bij de Miss Universe Verkiezing 1994 in Manilla.

Lees ook  Moeder is diepbedroefd na miskraam. Nu waarschuwt ze alle ouders voor onnodige doktersfouten

In 1995 debuteerde ze als presentatrice op de televisie bij SBS6 met het programma De nachtrijder. Later presenteerde ze nog andere programma’s voor SBS6, nog later voor RTL 5.

In 2002 debuteerde ze als actrice in de soapserie ONM, als Priscilla Bouvier. Later volgden nog rollen in Baantjer, Lotte en Van Speijk. Ook speelde ze in de verfilming van Carry Slees Radeloos.

Lees ook  12-jarig meisje bevalt plots. 14-jarige stiefbroer zou vader zijn.

Irene van der Laar in First Dates
Maar we willen natuurlijk ook weten hoe deze prachtige brunette er vandaag de dag uitziet. Ze is inmiddels 51 jaar maar we kunnen je zeggen dat je dat er totaal niet vanaf kunt zien.

Of je je nog kunt opgeven voor een date met haar weten we niet. Maar proberen is altijd de moeite waard als je dit zo ziet:

Van hooikoorts tot reuma: 8 mensenziekten die je huisdier ook kan krijgen