in

Iris Hond openhartig over geheime relatie met Marco Borsato

“Dit had niet mogen gebeuren”. Marco Borsato bevestigde onlangs op zijn Instagram dat hij tijdens zijn relatie met Leontine Borsato een scheve schaats heeft gereden.

De zanger zou een affaire gehad hebben met pianiste Iris Hond. In een interview met Privé doet de pianiste een boekje open over deze geheime relatie.

Een vluchtig contact
Aan Privé vertelt Iris dat zij en Marco allereerst ‘gewoon’ goede vrienden waren. Marco, die sinds 1998 getrouwd is met Leontine Borsato, kon het goed met de pianiste vinden.

Lees ook  Met dit geniaal maar smérig trucje krijgt André Hazes altijd gratis drank

“We konden goed met elkaar praten in een periode waarin het in ons beider leven ontzettend moeilijk liep”, geeft Iris aan.

Meer dan een vriendschap
De pianiste biecht op dat er tijdens dit goede contact met Marco, het verder ging dan zij vooraf had gedacht. “Dat had niet moeten gebeuren, maar we kunnen het niet meer terugdraaien.

We hebben erkend wat er is gebeurd en benadrukt dat het kortstondig was.” De pianiste geeft aan dat er absoluut geen sprake was van een lange relatie. “Zover is het nooit gekomen en dat was ook de intentie niet.”

Lees ook  Hij ontwaakt na 3 maanden. Wanneer hij zijn gezicht aanraakt, is hij doodsbang!

Leontine Borsato
Ondanks dat de relatie tussen Iris en Marco geheim was, werd de affaire al vrij snel met Leontine besproken. “Daar was ik natuurlijk niet bij”, geeft de pianiste aan.

Daarnaast vertelt Iris dat zij en Marco elkaar na de kortstondige affaire een lange tijd niet hebben gezien.

De pianiste vertelt echter dat zij Marco nooit ontlopen heeft. “We konden elkaar altijd in de ogen blijven aankijken.”

Dutroux-kompaan Michel Lelièvre (48) in elkaar geslagen in Anderlecht

Blunder restaurant: ’Extra pannenkoek voor dikzak tafel 1’