in

IS-beul uit ALMERE dood volgens Britse pers!

Hij is dood, de man uit Almere die voor IS tientallen onschuldige slachtoffers om het leven gebracht, zo melden de Britse kranten The Daily Mail en The Sun. In de Engelse kranten zijn foto’s van het lijk geplaatst waarbij wordt gesuggereerd dat het daadwerkelijk om de IS beul aka Khalid gaat.

De nu doodgeschoten Abu Abdel Rahman wordt beschouwd als de wreedste IS-beul. Hij zou vrouwen executeren en gebruikt daarvoor een hakmes. Dat deze Abu Adbel Rahman en Khalid K. één en dezelfde zijn, is niet zeker. K. noemde zichzelf Abu Abdel Rahman al-Iraqi.

Lees ook  Doodsoorzaak Avicii bekend

K. woonde tien jaar in Almere, voordat hij radicaliseerde en naar Syrië vertrok. Hij verwierf enkele jaren geleden wereldwijde ’faam’ en afschuw door te poseren met de door hem afgehakte hoofden van tegenstanders van IS. Hij werd het laatst gesignaleerd in Mosul, de stad waar hij nu mogelijk is doodgeschoten.

Lees ook  Vader van drie dochters pakt ver-krachter aan in rechtszaal

K. werd in 2014 ook al twee keer doodverklaard. Eerst meldde het Syrische leger zijn dood. Twee maanden later, nadat K. nieuwe gruwelijke beelden op internet had gezet, zou hij zijn omgekomen bij gevechten in Noord-Irak. Wij hopen dat hij ditmaal wel aan zijn einde is gekomen!

Vrouw (68) uit OLDENZAAL pleegt zelfmoord na tonen beelden diefstal!

AANSLAG op moskee: 6 doden 8 zwaargewonden!