in

Is de kip die je koopt wel echt vers? Dit is de ene “vingertruc” die je moet kennen.

Celebrity chef Curtis Stone leert ons een vingertrucje om te bepalen of je kip al of niet recht van het erf van de boerderij komt. Hij vertelt ons dat kippenvlees zijn vorm terug zou moeten aannemen nadat je er met je vinger in gedrukt hebt. Als het niet terug op z’n plaats springt, ligt het wellicht al enige tijd in de winkelrekken. Het is erg eenvoudig, maar de resultaten spreken voor zich.

Lees ook  De vader gooit haar pop in de bosjes en geeft gas. Als hij in de achteruitkijkspiegel kijkt, breekt mijn hart.

Maar dat is niet de enige truc om te ontdekken of je kippenvlees wel echt vers is. Ook de kleur is erg belangrijk en Curtis toont ons waar je op moet letten.

Als je daarentegen een fan bent van lekker sappige kipjes, is de kleur van het vlees geen goede indicator wat versheid betreft.

Wil je meer weten? Bekijk dan de onderstaande video voor meer tips! Deze tips zijn ontzettend behulpzaam bij de aankoop van kip.

Lees ook  Dokter drukt op haar BUIK en zet dan de echo aan… Mama kan niet geloven wat ze ziet!

Chef Curtis geeft nog mee dat het altijd beter is om een hele kip te kopen in plaats van verwerkte stukken. Hij zei dat het de beste garantie is om er zeker van te zijn dat je verse kip koopt.

DEEL deze tips met je vrienden en familie!

Bejaarde man wordt uit de bank gegooid. Uren later brengen dezelfde politieagenten hem terug om actie te ondernemen.

Hij hoort geluiden uit zijn auto komen – Wat hij dan ziet als hij de auto opendoet is ongelofelijk!