in

It’s official: Monica Geuze deelt eerste foto met nieuwe liefde

Monica Geuze deelt op Instagram voor het eerst een kiekje samen met haar nieuwe grote liefde Robbert. In de realityserie Like Monica kwam de nieuwe vlam van de vlogster ook al voorbij, maar nu is het dan écht Instagram-official.

Foto
Monica deelt op Instagram een kiekje van zichzelf, die op haar birthday party is genomen, samen met haar nieuwe liefde Robbert. Onder de post schrijft de blondine een hartje.

Monica kan op veel leuke reacties rekenen. Zo reageert goede vriend Kaj Gorgels met: “Heerlijke geflambeerde pretkroketten van me!” en ook de beste vriendin van Monica, Danique Bossers, reageert op het kiekje: “Liefdespoesjessss”.

Lees ook  Moeder bevalt van dochter na 40 zware uren – dan kijkt dokter tussen haar benen en bevriest

Vloggen
Eerder liet Monica in haar nieuwe vlog weten, gas terug te nemen en meer naar zichzelf te luisteren. De blondine krijgt het regelmatig flink te verduren met haar vlogs en op dit moment kan ze deze negativiteit er niet bij hebben. Hierdoor heeft ze het moeilijke besluit genomen om een tijdje te stoppen met vloggen.

Lees ook  Waarom hebben we Bridget Maasland al weken niet meer in RTL Boulevard gezien?

“Ik merk dat ik eigenlijk weinig tot geen negativiteit kan handelen op dit moment. Ik trek me dat soort comments ook echt aan, ik kan daar van wakker liggen”, vertelt ze.

De blondine beseft daarom ook dat ze rust nodig heeft. “Ik moet gewoon zoiets hebben van: ik neem heel even een break en ik ben er weer wanneer het voor mij goed voelt. Ik heb nu namelijk het idee dat ik upload omdat het moet en niet vanuit mijn plezier.”

Jongetje (5) overlijdt nadat betonplaat op hem valt in Ederveen

Wauw: Vriendin van Bizzey volledig uit de kleren voor zomerse kiekjes!