in

Ivy (22) gaat naar parenclubs: ‘iemand had zijn slavin vastgebonden’

Sommige mensen zijn gewoon niet voor een monogame relatie gemaakt. Zij kunnen zich, als ze daar behoefte aan hebben, gelukkig uitleven in parenclubs en op s*ksfeesten.

Ivy* (22) heeft drie kinderen, is fulltime huismoeder en ging voor corona om de twee weken naar zulke clubs en feesten.

Gewone relatie
“Ik werd heel jong moeder en kwam er al snel achter dat een gewone relatie niets voor mij is”, legt Ivy uit.

“Toen een vriend me vertelde dat je als single vrouw of als stel ook gewoon s*x kunt hebben met andere stellen, was ik meteen enthousiast.”

“De eerste keer had ik er heel veel zin in, maar vond ik het ook spannend. Ik was enorm opgewonden en zenuwachtig, omdat je de eerste keer niet weet wat je kunt verwachten.

Voor ik naar een club toeging heb ik het hele internet afgelezen hoe het er daar uitziet en hoe het er daarbinnen aan toe gaat.

Uiteindelijk moet je het gewoon over je heen laten komen. Na de eerste keer wilde ik niets anders meer.”

Typische avond
Ivy omschrijft een typische avond in een parenclub: “Je loopt als je binnenkomt meestal meteen door naar de kleedkamer om iets sexy’s aan te trekken. Iets waar je je lekker in voelt.

Lees ook  Bouwhek voor ramen verpleeghuis moet familie op afstand houden

Meestal is de kleedkamer gemengd, dus je ziet daar al een beetje wat voor stellen er die avond rondlopen. Daar begint het oogcontact en het flirten en begint de sfeer al wat spannender te worden.”

“Als ik dan de club in ga, ga ik meteen aan de bar zitten en bestel ik een drankje. Vanaf dat moment komen er meestal al mannen, vrouwen of stellen naar me toe om me een drankje aan te bieden en zo met me in contact te komen.

Er ontstaat een gesprek en samen ga je naar een sauna of in een jacuzzi zitten. Als de spanning hoog oploopt, kan je op een gegeven moment naar een van de darkrooms of naar een van de andere kamers om s*x te hebben.”

Type
“Het komt ook weleens voor dat de mensen die naar me toekomen niet mijn type zijn”, vertelt Ivy. “Een tijdje geleden zat ik vastgeknoopt aan een s*ksschommel en kwamen er een paar mannen op me af die s*x met me wilden.

Ik vond hen niet leuk en heb dat gezegd. Nee is nee en daar werd gelukkig heel goed naar geluisterd.

Lees ook  Geweldige carrièreswitch voor Donny Roelvink.

Als ik me toch niet op mijn gemakt voel, dan zorg ik dat ik bij binnenkomst al aan de praat raak met wat mensen, zodat zij eventueel een oogje in het zeil kunnen houden.”

Wat Ivy het g*ilste vond wat ze in zo’n club ooit meemaakte? “Een meester had zijn slavin in het midden van de zaal vastgebonden aan een strippaal.

De slavin was geblinddoekt en ik vond dat echt heel geil om te zien. Zij deed alles wat hij zei en ik ben er op een gegeven moment naartoe gegaan om mee te doen. Hij was bezig met zweepjes en ik heb haar zelf ook een paar tikken op haar billen gegeven.”

Aanrader
Zo’n club of feest bezoeken zou Ivy iedere single vrouw aanraden. “Ik heb daar ook vrienden gemaakt, dus als je single bent, zou ik het sowieso een keer proberen.

Als stel zou ik het ook gewoon doen, maar alleen als je samen zeker weet dat er geen sprake is van jaloezie.

Ik heb weleens gezien dat er in de club ruzie ontstond, omdat een van de mensen het toch niet tof vond wat er gebeurde.”

*De naam van Ivy is gefingeerd en bekend bij de redactie.

Meisje (13) doodgeschoten in eigen huis toen ze mama nieuw dansje toonde.

Neergeschoten waterbuffel spietst jager vlak voor zijn dood aan zijn hoorn