in

Jaimie Vaes pronkt met haar oogverblindende figuur

Jaimie Vaes, de verloofde van Lil’ Kleine, trekt zicht niets aan van de astronomische herfst en is gevlucht naar het zonnige Ibiza.

Op het eiland leeft de brunette in niets meer dan haar bikini, en haar welgevormde figuurtje valt bij haar volgers in de smaak.

“Lekker wijf”
Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes kregen op 9 juni hun eerste kindje samen, Lío; maar daar lijkt haar lichaam zich weinig van aan te trekken.

Lees ook  WTF - Donny Roelvink laat echte tanden zien

De jonge moeder is namelijk ontzettend goed in shape voor het feit dat ze een paar maanden geleden nog een kindje gebaard heeft, zo is te zien in haar Instagram Stories.

Op het vakantiekiekje poseert de verloofde van de rapper met getuite lippen voor de spiegel terwijl ze een selfie maakt.

Lees ook  Gezocht: iemand die samen met vriend gratis op reis wil en luxe huizen wil testen

“Lekker wijf”, laat Julia Mekkes achter onder haar laatste post. Ook Estelle Cruijf, Lil’ Kleine en Koen Kardashian reageren vol bewondering onder haar foto’s.

Wie ook op het eiland is, is de schattige Lío. Het kleine ventje geniet duidelijk van het lekker weertje en de Spaanse zon, maar niet voordat ‘ie eerst goed is ingesmeerd door zijn mama. En dat levert überschattige beelden op.

Leraar draagt meisje met spina bifida op zijn rug zodat ze ook op schoolreisje kan

Pijnlijke confrontatie tussen Temptations Shirley en Damian