in

Jan Smit: ‘Na maandenlange zwijgplicht mag het nu eindelijk naar buiten’

Jan Smit staat al maanden te popelen om leuk nieuws aan zijn fans bekend te maken. En nu mag het dan eindelijk.

Zwijgplicht
Jan Smit gaat meedoen aan een nieuw programma: De ijzersterkste. Hij was maar al te blij dat hij het nieuws eindelijk mocht brengen: “Na een maandenlange zwijgplicht mag het nu eindelijk naar buiten!”, schrijft hij bij de aankondiging. “Mijn hele dagelijkse leven stond én staat deze weken in het teken van maar één ding… SCHAATSEN! It Giet Oan!”, aldus Jan.

In de video die Jan deelt worden ook de andere deelnemers bekend gemaakt. Dat zijn: Welmoed Sijtsma, Nynke de Jong, Renee Fokker, Ortal Vriend, Fidan Ekiz, Kim Lammers, Mark Huizinga, Wouter van der Goes, Kees Boot, Renze Klamer en Enzo Knol.

Lees ook  2-jarig jongetje doodgebeten door twee agressieve Rottweilers.

De ijzersterkste
In het nieuwe AVROTROS-programma stomen schaatskampioenen Marianne Timmer en Rintje Ritsma dit najaar twaalf bekende mannen en vrouwen klaar voor een strijd. Zo hebben de deelnemers zich moeten voorbereiden voor ploegenachtervolging en de 1500 meter. Marianne en Rintje nemen het met hun teams tegen elkaar op. In het programma zijn ook een aantal topschaatsers te zien die hun kennis komen delen met de deelnemers. De presentatie wordt gedaan door Toine van Peeperstraten.

Lees ook  'Yolanthe verpestte carrière Fajah Lourens'

De ijzersterkste is vanaf zaterdag 30 november zes weken te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Geloof het of niet, maar Udo de Beatboxer heeft een spetter van een vriendin gescoord:

Dit is de prachtige zus van Froukje de Both