in

Jan Smit ondergaat transformatie

Jan Smit zag zichzelf terug op televisie en schrok enorm van zijn ‘plofkop’. Hij gooit gelijk het roer om door te beginnen met afvallen voor een gezondere levensstijl.

Geen seconde langer
,,Ik ben een tijdje geleden begonnen met trainen” zegt Jan aan HLN. ,,Ik zag mezelf op tv met een ‘plofkop’ en realiseerde me dat het tijd werd om wat af te vallen” vertelt de zanger verder. Smit kon het geen seconde langer meer aan en begint direct met sporten. Hij stapt gelijk op zijn racefiets om wat kilo’s kwijt te raken. ,,Ik doe regelmatig kilometers op mijn racefiets” laat de Volendammer weten.

Lees ook  Man bedenkt onderbroek die ervoor zorgt dat je scheten niet meer stinken

Elf kilo
Inmiddels heeft de 33-jarige al elf kilo vaarwel gezegd en is nog steeds niet te stoppen. Dat blijkt uit zijn video’s die hij deelt op zijn Instagram-account waarin te zien is dat hij afgebeuld wordt door zijn trainer. ,,Het doet al pijn als ik ernaar kijk” reageert een fan. Andere reacties zijn voornamelijk dat zijn volgers enorm trots zijn op de ‘nieuwe’ Jan.

Lees ook  Mickey (31) wilde doodgeschoten worden en dat lukte: ‘De politie heeft hem geholpen’

Songfestival
De naam Jan Smit hoort iedereen erg vaak voorbij komen in de wereld van het Eurovisiesongfestival. Ook al is het nog niet officieel aangekondigd dat Jan dé presentator wordt van dit festijn, zou dit een stiekeme hint zijn dat hij zich hierop aan het voorbereiden is?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het was weer feest in de sportschool vanmiddag… 🥴

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Emma Wortelboer laat met pikante foto’s echt niets aan je verbeelding over

Verpleegster: ‘Schumacher is bij bewustzijn en herstelt snel’