in

Jannie Miedema uit Ermelo is vermist en voor het laatst gezien in Harderwijk

Jannie Miedema uit Ermelo is sinds dinsdag 6 augustus vermist. Dat blijkt uit een bericht dat de Stichting Vermiste Kinderen (SVK) vandaag op haar website heeft geplaatst.

Het 17-jarige meisje is voor het laatst in Harderwijk gezien. Ze slikt anti depressiva en de stichting meldt dat het om een ‘urgente vermissing’ gaat.

Frequente wegloper
Marco van der Beek van SVK laat weten dat de puber door de politie als ‘frequente wegloper’ wordt aangemerkt. ,,Maar voor ons telt ieder kind”, verklaart hij de oproep om naar haar uit te kijken.

  Drie doden in Spaans zwembad: badmuts van meisje (9) gevonden in afzuigsysteem

Niet veilig
,,Vorig jaar is ze na acht dagen teruggevonden bij loverboys. Twee verdachten hiervan zitten vast en die rechtszaak loopt nog. Wij gaan ervan uit dat ze buiten al met al niet veilig is”, stelt Van der Beek. Bovendien staat ze onder toezicht en is ze volgens de SVK-medewerker op dit moment strafbaar.

  De bruidegom knielt kort voordat hij het jawoord zegt neer voor de dochter van de bruid. Wat er na 21 seconden gebeurt, bezorgt haar tranen

Omschrijving
Miedema is ongeveer 1.67 meter en over haar kleding is bekend dat zij een grijs shirt, zwart vest met capuchon, donkerblauwe spijkerbroek en witte sneakers droeg.

Als mensen de Ermelose hebben gezien of meer weten, wordt gevraagd de politie te bellen.

MMA-vechter loopt bizarre gebroken neus op maar blijft doorvechten

Fans ontroerd door emotionele beslissing Maan