in

Jarenlang dacht ze dat het maar een moedervlekje was. De dokter vertelt haar iets heel anders. Wat ze eruit halen? Gatver!

Wanneer je 85 jaar bent, zit je gewoon opgescheept met dingetjes die groter worden.

Neus, voeten … en moedervlekken! Tenminste dat was toch het geval voor een vrouw die een moedervlek op haar rug had ontwikkeld en wanneer ze naar de dokter ging om het te laten weghalen, leek het wel of het 85 jaar gegroeid was blijven groeien. Dr. Sandra Lee ook wel bekend als de “Puistjes Plopper” en ze heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in dergelijke zaken. Toen ze dit monster verwijderde, moest ze haar kunnen tot het uiterste drijven!

Lees ook  Monica Geuze verwijdert Lars voorgoed van haar lichaam

De dokter zei inderdaad dat het al jaren aan het groeien moest geweest zijn. Hoe diep ook, Dr. Puistjes Plopper was vastberaden om ervoor te gaan en het resultaat zie je op ongeveer 1:30 in het filmpje.

Met heel veel moeilijkheden krijgt ze het er uiteindelijk toch uit, ondanks de omvang van het ding! Ze biedt dan aan de vrouw aan om zelf een kijkje te nemen maar de vrouw weigert! Ze kan het gewoon niet verdragen om ernaar te kijken!

Dit is wat de dokter zei over de toekomstige visites die de vrouw zal hebben:

Lees ook  Hond vastgebonden aan treinspoor - Politie stelt onderzoek in!

“We plannen haar in de toekomst terug te zien, en als ze het uitzicht niet goed vindt, of het begint zich terug op te vullen, kunnen we de uitvergrote porie dichtmaken met een paar hechtingen, zodat de opening wordt vervangen door een fijne kras.”

Bekijk deze video hieronder ( LET OP doet dit wel na je ontbijt! )

Een behoorlijk intense moedervlek! Deel dit met al je vrienden en familie zodat ze van een beetje moedervlekhorror kunnen genieten!

Ik vond het niet erg dat hij bij ons in bed kwam want ik zocht er verder niks achter…

INDRUKWEKKEND! Hoe je op natuurlijke wijze lichaamshaar permanent kan verwijderen (zonder Waxen of Scheren)