in

Jasmine Kreeg meer dan miljoen euro voor haar maagdelijkheid, maar daar bleef het niet bij

Haar plan was altijd geweest om maagd te blijven tot het huwelijk, maar toen de Parijse Jasmine (20) te horen kreeg hoeveel men zou willen bieden voor haar maagdelijkheid, veranderde ze van gedachten. Een rijke zakenman betaalde meer dan een miljoen euro voor haar maagdelijkheid, maar het bleef niet bij een zakelijke transactie. Jasmine vertelt hoe ze nu ook echt verliefd is geworden op de man.

Hoewel de jonge Parisienne uit een heel religieus gezin komt, koos ze er toch voor om haar maagdelijkheid te verkopen. Met de opbrengst, goed 1,2 miljoen euro, wilde ze enkele schulden betalen van de familie, de wereld rondreizen en haar eigen bedrijf starten.

Lees ook  Partner betrapt beste vriend met zijn vriendin: “Ik had gewoon wat gedronken”


Jasmine kreeg meer dan miljoen euro voor haar maagdelijkheid, maar daar bleef het niet bij
Ze verkocht haar maagdelijkheid aan een “slimme en succesvolle” bankier uit New York. Die won het van een dj uit Los Angeles en een vastgoedmagnaat uit München, die laatste bood ‘maar’ 600.000 euro.

Nu het allemaal achter de rug is, zegt Jasmine er geen spijt van te hebben. Het klikte zelfs zo goed tussen haar en de bankier dat ze elkaar nog zullen blijven zien. “De meeste mensen zouden een miljoen geven om de tijd terug te draaien om hun eerste keer te kunnen veranderen. Ik ben blij dat ik mijn maagdelijkheid verkocht heb en de klant al ontmoet heb.”

Lees ook  Liefje van Lil’Kleine pronkt met haar babybuikje.

“Ik was een beetje nerveus om eerlijk te zijn, maar ik vond hem uiteindelijk echt leuk. Hij was een echte gentleman en zorgde goed voor me. Ik wil niet in detail treden, maar wat ik kan zeggen, is dat we nog gaan daten. We vinden elkaar leuk, we zullen zien wat er in de toekomst zal gebeuren.”

“Ik ben blij dat ik geluk had met de man die mijn maagdelijkheid gekocht heeft. Hij is slim, succesvol, en ik val op oudere mannen. Misschien gaan we wel samen de wereld rondreizen.”

Dierenarts Opereerde puppy’s om drugs in hun buik te smokkelen

Moeder is Zwanger van drieling, dan Bekijkt de arts de echo nader en wordt bleek