in

Je kan meer dan €1000 per week verdienen door themaparken in Amerika uit te testen

Ik weet zeker dat velen van jullie waarschijnlijk denken dat je een expert bent in themaparken.

Of je nu graag in de lucht wordt gegooid of ronddraait totdat je ziek bent, het is een solide manier om het hart sneller te laten kloppen.

Maar wat als we je zouden vertellen dat je een geweldige dag in een drie weken durende pretparkbuiger zou kunnen veranderen, en dat je maar liefst €3000 euro zou krijgen hiervoor?

Ocean Florida geeft een gelukkige adrenalinejunkie de kans om rond te reizen in Florida om pretparken te bekijken, en biedt ook de gekozen officiële Florida Theme Park Tester een weekloon voor het voltooien van de klus.

Oh, en je mag ook een vriend meenemen!

Je krijgt de kans om Universal Studios, Disney World en Busch Gardens te testen, elk aspect van elk themapark te beoordelen, van de ritten en attracties tot het eten en drinken.

Reis- en verblijfkosten worden vergoed voor u en uw plus-één, met een dagbudget voor specifieke beoordelingsactiviteiten zoals het uitproberen van Hogsmeade Butterbeer.

Lees ook  Helpt het eten van een pissebed écht tegen hooikoorts?

Terwijl je aan het werk bent, verzamel je feedback over het volgende: algemene ervaring; kwaliteit en variëteit aan eten en drinken; souvenirs en merkartikelen; geschiktheid voor gezinnen / koppels; sensatie factor voor elke rit, show en display; parades; en foto ops.

De vacature online luidt: “Als de succesvolle sollicitant zult u op de hoogte zijn van sociale media en topkwaliteit foto- / video-inhoud vastleggen voor elk element van uw ervaring, evenals een dagelijks videodagboek.

“Je wordt aangemoedigd om je ervaringen te delen op je eigen Instagram-account en mogelijk de sociale kanalen van Ocean Florida over te nemen.”

De succesvolle aanvrager ontvangt ook snelle passen / fotopassen gedurende de gehele vakantieperiode (ahem, ik bedoel een zakenreis) en wordt uitgerust met een GoPro-camera om inhoud vast te leggen en een Fitbit om stappen en hartslag te meten tijdens verschillende activiteiten.

Als dit klinkt als jij, kun je de rol aanvragen door het formulier op de Ocean Florida-website in te vullen.

Lees ook  Miljuschka Witzenhausen schaamt zich duidelijk niet voor maatje meer

Je moet gewoon 18 jaar of ouder zijn, een geldig paspoort hebben en een sterk verlangen om ‘jezelf onder te dompelen in de baan van je leven’.

Harry Hastings, co-CEO van Ocean Florida, zei: “We zijn op zoek naar iemand om de rol van officiële Florida Theme Park Tester hier in Ocean Florida te vervullen! Het is een ongelooflijk opwindende kans en is echt een baan als geen ander .

“Als je zin hebt in avontuur en een passie hebt voor het uitproberen van nieuwe ervaringen, willen we dat graag van je horen. Als je denkt dat je op onze website past om te solliciteren en wees niet bang om creatief te worden met je sollicitatie!

“2020 is een opwindend jaar voor ons, en we kunnen niet wachten om onze nieuwe Theme Park-tester in actie te zien – veel geluk!”

Aanvragen openen op vrijdag 3 januari 2020 en sluiten op 31 januari 2020.

9 soorten massages die helpen bij nek- en rugpijn

Gin kan je stofwisseling stimuleren en helpen om sneller calorieën te verbranden