in

“Je krijgt twee seconden voor ik schiet”: man doodt medewerker Burger King omdat bestelling te lang op zich laat wachten

Een vreselijke escalatie aan de drive-in van een Burger King-filiaal in Orlando in de Amerikaanse staat Florida: na een dispuut over de lange wachttijd, trok een man (37) zijn pistool en schoot een medewerker (22) van de fastfoodketen neer.

Het tragische incident vond plaats op zaterdagavond toen het erg druk was aan de drive-in en klanten langer dan normaal hun beurt moesten afwachten.

Een vrouwelijke klant vond dat het allemaal te lang duurde. Ze sprong uit haar auto en dreigde ermee “haar man te gaan halen”.

Lees ook  Als ze haar kind van het feestje ophaalt, krijgt de vrouw een vreselijk vermoeden. Ze rijdt meteen terug en stelt 6 vragen

Een medewerker gaf haar de 40 dollar (omgerekend 34 euro) terug die ze al had betaald en vroeg haar om te vertrekken.

Kort daarna keerde ze terug, met dit keer Kelvis Rodriguez-Tormes in haar kielzog. Hij daagde de medewerker van Burger King, Desmond Armond Joshua, uit om het “uit te vechten”.

Hij nam de jongeman die eerder de bestelling afhandelde, in een wurggreep en probeerde hem te versmachten.

Lees ook  Moslima met mondkapje ‘geweerd’ bij gemeente: ‘Maar er is toch geen verbod op mondkapjes!’

Een getuige zou Rodriguez-Tormes vervolgens van zijn slachtoffer hebben weggetrokken, waarna de aanvaller naar zijn auto rende en een pistool pakte. Hij riep dat Joshua slechts twee seconden tijd kreeg – en toen schoot hij.

Volgens lokale media was de jongeman nog maar net aan de slag gegaan bij Burger King. Joshua werd nog overgebracht naar het ziekenhuis, maar daar werd hij doodverklaard. Agenten arresteerden Rodriguez-Tormes. Hij moet zich nu verantwoorden voor moord.

Ruzie op vakantie: man laat vrouw achter en rijdt 900 km terug naar huis

Syrische jongen (14) pleegt zelfmoord op azc-terrein: ‘Hij wilde per se in Nederland blijven’