in

Jeanette bestelde online een nieuw vloerkleed – zie jij de vergissing waar iedereen zo om moet lachen?

Vandaag de dag kun je steeds meer en meer online kopen. Alles van verzorgingsproducten voor je haar tot trouwjurken. Ook meubels liggen binnen een paar klikken in je mandje. En het maakt eigenlijk niet uit waar je woont.

Maar iedereen die weleens online kleren heeft gekocht weet dat het lastig kan zijn de juiste maat te kopen en soms moet je simpelweg iets terugsturen en op zoek gaan naar iets wat echt past.

Toen Jeanette Johansson uit Zweden een prachtig, goedkoop tapijt zag op een online veilingsite, bood ze direct. En toen niemand anders een hoger bod deed, was het vloerkleed van haar.

“Ik hoefde maar 3 euro te betalen en het opsturen was maar 80 cent. Het was fantastisch, ik was erg blij” vertelde Jeanette aan de Zweedse krant Aftonbladet.

Lees ook  Meisje zonder gezicht verbaast iedereen en viert haar negende verjaardag

Jeanette nam contact op met de verkoper om te zien of er nog meer was, wat ze kon toevoegen aan ´mandje´. Ze kwam uit bij een selectie van meubels en decoratieve spullen.

Maar toen viel het Jeanette op dat alles van hetzelfde merk was, Lundby. Deze fabrikant staat erom bekend een zeer specifiek product te maken: meubels voor poppenhuizen.

Uiteraard begreep Jeanette onmiddellijk waarom het vloerkleed en de verzending zo goedkoop was geweest. Maar het vloerkleed was al op de post, dus wachtte ze gewoon totdat de kleine enveloppe met haar bestelling aan kwam.

“Ik moest het aan iedereen laten zien, zodat mensen zouden begrijpen hoe idioot het was. Op de foto lijkt het echt een groot Perzisch tapijt. Het was precies wat ik wilde. Maar het bleek niet zoals ik me had voorgesteld,” zei Jeanette.

Lees ook  P*dofielenhandboek: stichting Strijd tegen Misbruik doet aangifte bij Duitse justitie

Ook Jeanette haar dochter kon had lachen om de vergissing van haar moeder en besloot het te delen op Facebook. Je zit de publicatie hieronder. De tekst is helaas in het Zweeds, maar je kunt alsnog goed zien hoe klein het vloerkleedje is.

Gelukkig heeft Jeanette een les geleerd van het kopen van dit vloerkleed. Ze weet nu dat ze wat meer onderzoek moet doen voordat ze weer van het internet koopt.

Je kunt soms echt koopjes vinden op het internet, maar als je naar de winkel gaat, weet je wel zeker wat je koopt.

Deel als je ook om Jeanette haar vergissing kon lachen!

Haar voeten doen de hele dag pijn – bekijk nu deze truc van de expert om de pijn te verhelpen

Douane vindt mysterieus label op 5 tassen – rits ze open en doet een verschrikkelijke ontdekking