in

Jeroen Pauw over Ismail Ilgun: Ik heb spijt..

Ismail Ilgun heeft laten weten dat hij een gesprek heeft gehad met Jeroen Pauw. Het gesprek zou vandaag met onder andere Kees de Koning en nog een andere redacteur plaats hebben gevonden. Pauw zou aangegeven hebben het vervelend te vinden dat Ismail ontzettend veel nare dingen mee heeft moeten maken na zijn show. Ook zou hij spijt hebben.

Op Facebook liet Ismail Ilgun weten dat Jeroen Pauw echt spijt heeft getoond. “Hij had ook echt spijt, maar dan echt. Niemand hoeft het te geloven maar ik heb gezeten met hem en kees en t was anders dan met camera’s. Dit is alleen maar goed ik krijg de kans om alles weer recht te zetten en dan zeiken mensen alsnog ik begrijp t soms niet meer”, aldus Ismail Ilgun op Facebook.

Lees ook  Dokterswaarschuwing tijdens de corona-crisis: Stop met het likken van elkaars achterwerk

Ismail Ilgun werd bekend door zijn ‘Hoodvlogs’ in Zaandam. Hij is misschien wel de meest besproken vlogger van 2016, maar niet in de meest positieve zin. Zo noemde premier Rutte hem ‘tuig van de richel’ en werd hij in bijna elk nieuwsmedium omschreven als ‘treitervlogger’. Dat hij veel meer is dan dat, ziet ook TopNotch. Het platenlabel bewondert hem om wat hij allemaal in zijn eentje heeft bereikt. En daarom besloten labelbaas Kees de Koning en projectmanager David Koster om de jonge vlogger afgelopen maand een contract aan te bieden.

Lees ook  ONHERKENBAAR! Zo zag ‘Temptation’-Fabrizio eruit toen hij nog geen baard had (foto)

Ontslag dreigt voor PostNL Medewerker na uitspraak over aanslag Turkije

Geert Wilders weigert Moslima hand te geven.. VIDEO