in

Jochie (6) nodigt 32 klasgenootjes uit voor verjaardag, maar er komt niemand.

Ter gelegenheid van zijn zesde verjaardag had Teddy al zijn klasgenootjes uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Helaas kwam geen enkel vriendje opdagen. De kleine Teddy woont in het Amerikaanse Tucson. Om zijn verjaardag te vieren, had hij zijn 32 klasgenootjes uitgenodigd om samen pizza te gaan eten. Maar Teddy bleef beteuterd en eenzaam achter, toen er op de grote dag niet één vriendje kwam opdagen.

Enkele ouders hadden zijn mama, Sil Mazzini, laten weten dat hun kinderen niet konden komen, maar de overgrote meerderheid kwam gewoon niet opdagen. De droevige moeder maakte een foto van haar zoontje met de lege bordjes en enorme pizza’s.

Lees ook  Prachtige tiener sterft na een lange strijd. Maar dan zet haar tweelingzus DIT op het internet.. Hartverscheurend!

Daarna stuurde de moeder het triestige kiekje naar een lokale journalist genaamd Nick VinZant, die het vervolgens op zijn sociale media postte. Hij vroeg mensen om Teddy massaal een gelukkige verjaardag toe te wensen. De post ging compleet viraal en verspreidde zich als een lopend vuurtje over de hele wereld. Het ventje kreeg zelfs een uitnodiging van de Phoenix Suns – een professioneel basketbalteam – om een partij bij te wonen.

De jongen werd overladen met gelukwensen. Duizenden mensen wensten het jochie een gelukkige verjaardag.

Maar volgens de Daily Mail waren er ook mensen die erg sceptisch reageerden en het ongeloofwaardig vonden dat geen enkel kind van de 32 kwam opdagen. Mensen vinden het raar dat er geen bevestiging werd gevraagd. Vaak is het immers gebruikelijk dat mensen na een uitnodiging wordt gevraagd om even te bevestigen of ze al of niet kunnen komen. Op die manier weet de organisator van het feestje hoeveel mensen er precies zullen komen.

Lees ook  Chantal Bles over ernstige ziekte van dochter: ‘Ze heeft geen kik gegeven’

Maar dat verandert niets aan het feit dat Teddy zijn verjaardag moederziel alleen moest doorbrengen. Dit breekt ons hart, zeker als je weet dat het ventje toen amper zes jaar oud was. Gelukkig kreeg hij daarna toch nog de verjaardag die hij verdiende!

Verpleegster: ‘Schumacher is bij bewustzijn en herstelt snel’

10 geheimen die roodharigen nooit zullen vertellen