in

Jonge moeder (23) pleegt zelfmoord na pesterijen op internet, ze laat een zoontje van 4 jaar achter

Een jonge moeder van 23 jaar heeft zelfmoord gepleegd. De jonge moeder uit Schotland werd gepest op het internet en kon het niet meer aan. Ze besloot om uit het leven te stappen.

Leanne Morrison stond gekend als een goede moeder voor haar 4-jarig zoontje Mason. Haar moeder zegt dat de internetpesterijen tot deze wanhoopsdaad hebben geleid.

Lees ook  Man (40) gearresteerd voor moord op 81-jarige moeder

Zo had men een vals profiel van Leanne aangemaakt op een datingssite. Met dat vals profiel werden ook mannen aangesproken onder haar naam. Leanne pleegde zelfmoord nadat ze haar verjaardag was gaan vieren.

Het waren haar jongere broer William (20) en haar oom Donnie Morrisson (40) die haar lichaam vonden. Haar oma Isabelle Morrisson zegt dat ze merkte dat haar kleindochter depressief was. “We zijn allemaal aangeslagen door dit nieuws”, luidt het. “Leanne was een opgewekt en positief iemand. Ze had veel vrienden en hield van haar zoontje.”

Lees ook  Oma Godelieve was zo sterk, maar op één week tijd was het voorbij door corona

Iedereen denkt dat de pesterijen aan de basis liggen van haar dood. Mogelijk durfde Leanne geen klacht in te dienen bij de politie.

Politie doet gruwelijke ontdekking in betonnen muur van huis

Mensenvlees in potten en lijken zonder huid gevonden bij horrorkoppel, maar het ergste moest dan nog komen