in

Jonge moeder (24) valt in slaap met pasgeboren zoontje, alleen zij zou nog wakker worden door het geschreeuw van haar man

De 24-jarige Chelsea Love merkte dat haar pasgeboren zoontje in slaap aan het vallen was en nam hem bij haar voor zijn dutje. Ze legde zich met hem in de zetel, maar had niet verwacht dat zij ook in slaap zou vallen. Het was het geschreeuw van haar man dat haar wekte, het hart van hun zoontje was intussen gestopt met kloppen.

Haar hart is gebroken na de dood van haar zoontje, maar de Britse Chelsea wilde toch haar verhaal delen. Haar zoontje Leo was acht dagen oud toen ze hem uit zijn wieg nam om hem in slaap te doen vallen op haar borst. Ze zou hem terugleggen toen hij eenmaal sliep, maar viel per ongeluk zelf samen met haar zoontje in slaap.

Ze werd wakker door de kreten van haar vriend, de vader van Leo, Sam Cole, die net was thuisgekomen. Hij had gezien dat Leo geen gezonde kleur meer had en was in alle staten. Hij belde meteen de hulpdiensten, die Leo naar het ziekenhuis voerden, waar de dokters er nog in slaagden de jongen te reanimeren.

Lees ook  Sylvie Meis heeft ze er dit weekend weer érg losjes bijhangen!

Een hersenscan wees echter uit dat de kleine jongen onherstelbare hersenschade had opgelopen door het zuurstofgebrek, hij zou die nooit meer te boven komen volgens de dokters. Zijn ouders maakten de hartverscheurende keuze om de apparaten die hun zoontje in leven hielden, uit te schakelen.

Chelsea zegt dat haar hart gebroken is sinds de dood van Leo, maar dat hun dochtertje Scarlett (2) haar helpt de pijn te verwerken. “Als ik mijn kleine meisje niet had, weet ik niet wat ik gedaan zou hebben. Ze heeft ons overal doorheen geholpen. Ook al is ze nog maar twee, ze weet alles over Leo en kan zijn naam zeggen. ’s Avonds kijken we naar de sterren voor ze naar bed gaat en wensen we hem een goede nacht.”

Lees ook  Belg eet elke dag friet, al 32 jaar lang en ziet er nu zo uit

Hoe Leo juist gestorven is, is niet duidelijk. Het onderzoek naar zijn doodsoorzaak kon geen duidelijke oorzaak vinden. Toch kreeg Chelsea heel wat vileine reacties te verwerken na de dood van haar zoontje en daarom wil ze nu anderen helpen die door een gelijkaardige situatie gaan.

“Hij was gewoon perfect. Hij was een kleine ster. Mijn zwangerschap en de geboorte verliepen vlekkeloos en ik was zo opgetogen toen we Leo mee naar huis konden nemen. We waren een echte kleine familie. De dag voor hij stierf zei ik nog dat het leek alsof Leo al altijd deel had uitgemaakt van ons gezin.”

4 nonnen biechten hun zonden op. Ik moest hardop lachen toen ik hoorde wat ze met de priester deden.

Oude dame leeft in auto voor haar huis. Dan beseffen de buren waarom ze weigert naar binnen te gaan.