in

Jonge tieners mishandelen man in Ommoord nadat zij eerst vrouw met hondje lastigvallen

Twee tieners hebben maandagavond een wandelende vrouw, die met haar hondje op stap was, aan de Albert Schweitzerplaats in Rotterdam-Ommoord lastiggevallen. Een voorbijganger merkte de intimidatie op en zei hier wat van. De man kreeg op zijn beurt ook de wind van voren. Hij werd door de jongeren in zijn gezicht geslagen en hard getrapt.

De jongens (14 en 15) zijn opgepakt, zo werd donderdag bekendgemaakt. De wandelende vrouw werd plotseling het doelwit van de rondhangende jeugd in de Rotterdamse wijk. De jongeren stonden intimiderend om haar heen en vielen haar lastig.

Lees ook  Als deze vrouw voor haar verjaardag zich aan het gezicht laat opereren, weet ze nog niet wat een oude man met haar zal doen.

De passerende man greep in, maar kreeg een grote mond van de 14-jarige verdachte. De jongen deed alsof ‘hij iets pakte’ en maakte op zijn beurt een steekbeweging. Ook sloeg hij de man. Een andere jongen gaf hem ook nog eens een flinke trap na.

Hierop werd de politie ingeschakeld, waarop al snel een 14-jarige jongen werd aangehouden. Nader onderzoek leverde goede tips en getuigen op, waardoor woensdagavond een tweede relschopper (15) in de boeien werd geslagen. De twee moeten zich binnenkort bij de jeugdrechter verantwoorden.

Lees ook  Politie doet gruwelijke ontdekking in betonnen muur van huis

Robin Martens laat niets meer aan je verbeelding over met deze foto’s:

Arjanne (36) viel 106 kilo af: ‘Ik bedacht mijn eigen dieet’