in

Jongeheer van overs*kste eend geamputeerd nadat hij 10 keer per dag wilde paren.

De Jongeheer van een nymfomane eend moest verwijderd worden vanwege zijn onverzadigbare drang om te flikfooien met de lokale vogels.

Dave, de geile eend, bevond zich in een lastig parket. Nadat hij tien keer per dag probeerde te paren met zijn vrouwelijke vrienden, raakte zijn lid gewond en geïnfecteerd.

Helaas konden antibiotica en pijnstillers hem niet helpen. Er restte slechts één oplossing: zijn jongeheer inkorten tot een centimeter.

Nadat hij iets te veel had genoten van het gezelschap van de eenden Dora, Freda en Edith, raakten de edele delen van Dave ontstoken. Dave Watson uit het Engelse Devon legde uit dat de edele delen van Dave helemaal ontstoken waren.

Lees ook  Wrede vrouw hongert haar honden uit tot op het randje van de dood. Maar de “gerechtigheid” die ze kregen is zo mogelijk nog meer hartverscheurend.

Dave bracht hem naar een dierenarts, maar daar bleek dat de antibiotica niet aansloeg. Daarna werd hij overgebracht naar een dierenkliniek, waar zijn penis op 28 november chirurgisch verwijderd werd.

Hoewel Dave nog een centimeter over heeft van zijn lid, kan hij nog altijd plassen aangezien eenden het alleen gebruiken om te paren. De dokters legden uit dat ze geen andere keuze hadden. Zo niet zou de infectie zich verspreiden naar andere delen van zijn lichaam en zou zijn leven gevaar lopen.

Lees ook  Hond is klaar met wachten op zijn baasje – nu maakt zijn wraak iedereen aan het lachen

Dierenarts Sonya Miles die Dave opereerde, stelt ons echter gerust: “Meteen na de operatie was hij al aan het eten en deed hij de normale dingen die eenden doen.

Maar uiteindelijk zal hij een compleet normaal leven kunnen leiden. Hij zal er niet te veel last van hebben.”

Moeder en dochter geven meer dan €80.000 aan plastische chirurgie uit om op hun favoriete model te lijken

Dit wil je zien: Yolanthe en haar 6 zussen uit de kleren voor een shoot!