in

Jongen bewusteloos geschopt – nu waarschuwt moeder andere ouders..

In veel opzichten is sociale media een uitstekend hulpmiddel om uw stem te laten horen. In korte tijd kan een bericht zich over de hele wereld verspreiden en miljoenen mensen bereiken.

Maar helaas kent sociale media ook een donkere kant. Het is een middel om haat te verspreiden, en ook levensbedreigende ‘pranks’ die meestal populair onder jongeren zijn.

We waarschuwen vaak voor verschillende trends die zich onder tieners verspreiden, maar deze prank kan werkelijk fataal zijn.

Vorige week raakte hierdoor een jongen bewusteloos. Nu is zijn moeder in het openbaar getreden en wil ze andere ouders hiervoor waarschuwen.

De bezorgde moeder moedigt ouders aan om met hun kinderen te praten en in de gaten te houden wat kinderen op sociale media doen.

Lees ook  Papa bouwt trots een hek om zijn hond te beschermen. Let nu goed op het uiterste einde!

De moeder schreef op Facebook:

“Op woensdag werd mijn zoon gevraagd of hij wilde deelnemen aan een springwedstrijd met zijn twee ‘vrienden’. Toen hij sprong, schopten de twee jongens zo hard ze konden, zodat zijn benen naar voren vlogen.

Hij landde hard op zijn rug en hoofd, en terwijl hij worstelde om op te staan, viel hij flauw. Hij viel naar voren en landde op zijn gezicht. Terwijl het schoolpersoneel naar hem toe snelde, stonden de andere twee jongens te giechelen terwijl zijn bewusteloze lichaam op het asfalt lag.

Vooruitgespoeld naar het ziekenhuis, hij heeft een hoofdwond, hechtingen op zijn gezicht, ernstige wonden binnen zijn mond en twee voortanden waar ik op moet letten. Dit is blijkbaar een Tik Tok viral prank die gefilmd wordt en op sociale media likes krijgt.”

Lees ook  Inge’s man liet haar alleen op de camping: Hij is een psychopaat

De ‘grap’ is blijkbaar om mensen die niet vermoeden te zien vallen… Het is te triest voor woorden dat dit soort dingen gebeuren. In de onderstaande video kunt u zien hoe het spel werkt.

We helpen dit verder te delen zodat niet meer kinderen hier het slachtoffer van worden! Het is heel belangrijk om met kinderen te praten zodat ze weten dat dit soort pranks beslist niet grappig of leuk zijn en absoluut niet door de beugel kunnen!

Van ontvoering en s*ksueel m*sbruik verdachte James B. blijft vastzitten

8-jarig meisje van fiets getrokken in Vriezenveen: “Bij keel gegrepen en geschopt”