in

Jongen dood moeder na ruzie over een slecht cijfer op school

Een jongen van nog maar 15 jaar oud heeft zijn moeder vermoord nadat hun ruzie hebben gehad, omdat de jongen een slecht cijfer had. Hij begroef het lichaam van zijn moeder op het terrein van de kerk. De politie van de Amerikaanse staat Florida vertelde dat de jongen (Gregory) heel erg trots was en vertelde in geuren en kleuren hoe hij dit voor elkaar had gekregen!

Nadat Gregory zijn eigen moeder op haar slaapkamer had gewurgd is hij een kruiwagen gaan halen. Dit omdat hij zijn moeder niet zolang kon tillen, dus was dit een makkelijke manier om haar lichaam te vervoeren. Toen hij terug kwam, kwam hij erachter dat zijn moeder nog leefde en wurgde haar opnieuw!

Lees ook  Hij is 65, zij is 12. Kijk nu de reacties van de mensen wanneer ze gaan trouwen.

Nadat hij zijn taak had verricht belde hij 2 vrienden op om hem te komen helpen. Hij en zijn vrienden zorgde ervoor dat het hele huis overhoop lag zodat de hele situatie op een inbraak zou lijken.

Vervolgens belde hij het alarmnummer en vertelde dat er is ergs was gebeurd thuis. De sheriff benadrukte dat de jongen erg trots was op zijn acteerwerk aan de telefoon “een oscar-waardig telefoongesprek” waren zijn exacte woorden.

Lees ook  Een leerling werd zo lang gepest tot zijn leraar plotseling iets totaal gestoord deed. Waanzinnig!

De rechercheur die Gregory verhoorde, zegt dat de jongen heel berekenend te werk ging. ,,In al het werk dat ik heb gedaan”, zei hij, ,,is hij waarschijnlijk een van de drie grootste sociopaten die ik ben tegengekomen.”

De vader van de jongen was tijdens deze gruwelijk mo*rd op zakenreis.

Vrouw krijgt donorlong van zware rookster en overlijdt

Weer een chiropractor die altijd fluitend naar zijn werk gaat