in

Jongen niet blij met tongzoen Gerard Joling.

Deze week ontstond er heel wat commotie over een filmpje waarin te zien is hoe zanger Gerard Joling een jongeman vol op de mond zoent.

Dat gebeurde in het Oostenrijkse skioord Gerlos. Nu liet ook de jongeman van zich horen. Hij deed zijn verhaal bij RTL Boulevard.

Gerard Joling liet bij monde van zijn management weten dat het allemaal maar een geintje was en dat het gezellig gebeurde in een café.

Volgens hen is er verder niets aan de hand. De jongeman die de gedwongen zoen in ontvangst moest nemen, ziet dat echter anders.

De man getuigt dat hij slechts een selfie wilde maken met Gerard. In de plaats daarvan werd hij plotseling verrast met een zoen op de mond.

Lees ook  Ze is 101 jaar oud en de laatste overlevende van “Gone with the Wind.” Je gelooft nooit hoe ze er vandaag uitziet.

Hij zei bij RTL Boulevard: “Ik wilde wat drinken bestellen en toen pakte hij me van achter vast in een houdgreep en toen wilde hij mij zoenen. Zoals je op het filmpje kunt zien was ik daar niet heel blij mee.”

De man zegt dat hij het ongepast vindt dat iemand hem zomaar op ‘mijn mond pakt’. Hij heeft een vriendin en normaal werk, dus “nee, daar hou ik niet van, en helemaal niet nu het zo uit de hand loopt.” Hij heeft het dan uiteraard over alle media-aandacht die er volgde na het online posten van de video.

Het management probeerde de jongeman te contacteren via de kroeg waar het voorval gebeurde. De manager van Gerard wilde hem namelijk spreken.

Lees ook  Kevin werd zonder armen en benen geboren - nu eist staat tot driemaal toe bewijs dat hij niet kan werken

“Het kwam erop neer dat ze het heel vervelend vonden dat het zo op het nieuws kwam”, verklaarde hij.

De jongeman is er nog niet helemaal uit of hij stappen zal ondernemen. Hij merkt op: “Daar laat ik me nog niet over uit. Als het bij een vrouw was gebeurd, dan was het een heel ander verhaal geweest.”

Hij benadrukt dat hij het helemaal niet leuk vond. “Ik wist me geen houding aan te geven, iedereen zat te lachen: het was toch Gerard Joling.”

Bekijk de beelden hieronder en deel dit bericht met je vrienden! Wat vind jij hiervan? Moet de jongeman stappen ondernemen?

11 dingen die je zou kunnen stelen wanneer je dronken bent

Bloedmooie dame lag helemaal klaar voor haar vent op Valentijnsdag