in

Jongens redden klein meisje van verdrinking

Een week geleden leek het een normaal weekeinde te worden voor een groepje kinderen uit Jackson in de Amerikaanse staat Missouri.

Het was lekker weer, dus gingen ze naar hun plaatselijke park om wat rond te spetteren in het riviertje.

Hun normale ontmoetingsplek was Jackson City Park, waar kinderen vaak in het riviertje Hubble Creek spelen.

Echter, omdat het recentelijk veel had geregend, was het water in het riviertje gestegen. Het probleem is dat onder de brug een zogenaamde duiker ligt.

Dit is een kokervormige constructie, die ervoor bedoeld is om een teveel aan water af te voeren.

Omdat het zoveel had geregend, zorgde dit voor veel zuigkracht, wat voor levensgevaarlijke situaties kan zorgen …

Toen vier jongens zwommen en speelden, merkten ze op dat een klein meisje plotseling was verdwenen. Aiden Kyle vertelde aan WAFB9:

Jongen met autisme wordt door leraren gestraft en in bedwang gehouden - dan blaast hij zijn laatste adem uit

“We waren allemaal in het park. Het regende en het water bij de brug was hoger, we waren allemaal aan het zwemmen, spetteren en hadden het naar onze zin. Er was een klein meisje en we vroegen ons allemaal af waar ze naartoe was gegaan.”

De onderstroom had de kleine Kinsley Stuart onder de brug getrokken, volgens WAFB 9 News. “Ik zag haar hand bovenop het bruggedeelte, dus ik sprong erin en greep haar,” zei Aiden.

De stroming was erg sterk en hij realiseerde zich dat hij haar niet alleen kon redden, dus hij riep hij zijn vriend Isaiah Randol om hulp.

“Hij werd met haar weggezogen, dus ik sprong erin en pakte ook haar hand en we trokken allebei,” zei Isaiah.

“Toen sprongen de andere twee jongens erin en waren er vier jongens voor nodig om dit meisje eruit te trekken, omdat de stroom zo sterk was.”

Doutzen Kroes imponeert volgers met killer body op Instagram

Gelukkig wist iedereen veilig het water te verlaten. Kinsley werd uit voorzorg naar het ziekenhuis voor controle gebracht, maar bleek met de schrik te zijn vrijgekomen.

Afgelopen maandag had Kinsleys moeder, Casey Stuart, een verrassing voor de jongens die het leven van haar dochtertje redden.

“We zijn eigenaar van Kenny’s burgers. En we willen jullie laten weten dat jullie voor altijd gratis bij ons kunnen eten. Omdat er geen geld in de wereld bestaat, voor wat jullie hebben gedaan,” liet ze weten.

We moeten er niet aan denken wat er was gebeurd als deze heldhaftige jongens niet zo alert waren geweest. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat het goed is afgelopen! Hulde!

Moederhond en 9 puppy’s gedumpt op parkeerplaats van kerk

Moedige viervoeter offert zijn leven op om gezin tegen giftige slang te beschermen