in

Jongetje (7) moederziel alleen thuis omdat zijn dronken vader wil feesten

De politie op Goeree-Overflakkee heeft zich vannacht ontfermd over een 7-jarig jongetje. Het ventje was alleen thuis achtergelaten, omdat zijn vader wilde drinken en feesten. ‘Onze harten braken’.

,,Bij alleen feesten en drinken is het niet eens gebleven. De vader vond het nodig om uiteindelijk thuis in het bijzijn van zijn zoontje geluidsoverlast te veroorzaken, ruzie te maken, waardoor we hem aan moesten houden’’, schrijft de politie op Facebook.

Lees ook  Na bosbranden kampt Australië nu ook met overstromingen

De agenten namen het jongetje mee naar het bureau. Het ventje kreeg warme chocolademelk en mocht op het politiebureau Nickelodeon kijken.

,,Zijn vader was in dronken toestand stampij aan het maken op een ander politiebureau.’’ De politie droeg het kind later over aan zijn moeder. Vanwege het optreden van zijn vader is ook Veilig Thuis op de hoogte gebracht.

Lees ook  Patiënten zouden vaker hun huisdieren naar de zorginstelling moeten kunnen meenemen. Wat vind jij hiervan?

De betrokken agenten waren allemaal erg onder de indruk van het voorval. ,,We hebben alle zes al het nodige meegemaakt. (…) Onze harten braken bij het zien van het jongetje dat alleen thuis was achtergelaten.’’

Roland deelt al 20 jaar lief en leed met een frikandel: ‘Beestjes laten hem nu links liggen’

Vrouw stapt naar kassa in McDonald’s en fluistert “help me”, werknemers schieten meteen in actie