in

Jordy steekt dikke middelvinger op naar Gaby

Jordy lijkt woest op Gaby Blaaser. In een bizarre post op Instagram steekt hij twee dikke middelvingers naar haar op…

“Blijf jezelf trouw. De mazzel!” schrijft hij bij een foto, waarop hij zijn middelvingers opsteekt. Wat hij precies bedoelt is in eerste instantie niet duidelijk, tot je naar rechts klikt op de foto. Daar is namelijk een foto te zien van Gaby met haar nieuwe lover!

Onder andere Bachelorette-winnaar Joey kan de keiharde sneer van Jordy wel waarderen. “Hahahhaha held”, schrijft hij in de reacties. Joey haalde zelf ook al hard uit naar Gaby in een post op Instagram enkele dagen geleden. Die is hieronder te zien.

Lees ook  Vader belt hulpdiensten en schreeuwt dat baby niet meer ademt, maar de latere autopsie onthult een schokkende waarheid.

Gaby + Bas
Gaby Blaaser is weer gelukkig in de liefde, zo kon Shownieuws vlak na de finale van De Bachelorette melden.

Gaby wordt sinds kort gelinkt aan voormalig autocoureur Bas Schothorst. Verschillende bronnen laten aan Shownieuws weten dat Bas en Gaby het al enige tijd enorm gezellig met elkaar hebben.

Lees ook  Moeder merkt dat baby na 30 weken stopt met bewegen, opeens werd het een nachtmerrie!

De twee zijn zoenend gespot in een aantal bekende Amsterdamse horecagelegenheden en kunnen dan niet van elkaar afblijven.

Jordy was onlangs ook al woest op Gaby en Rijk Hofman. Met laatstgenoemde is het inmiddels weer goed, maar de twee konden elkaars bloed wel drinken, zoals in de video hierboven is terug te zien. Het heftige verhaal is hier terug te lezen.

André en Monique delen ultiem liefdesgeluk

Temptation-Zwanetta inmiddels onherkenbaar