in

Joshua doet intense onthullingen over zijn deelname aan Ex On The Beach All Stars

Ex On The Beach All Stars blijft ons maar verbazen, maar Joshua blijft daarin een beetje achter. In een video van Youtuber Jessie Maya verklapt Joshua een heleboel over zijn deelname, waaronder of we nog spannende shots van Joshua gaan zien én of het echt zo is dat Megan (die we kennen van Temptation Island) langskomt.

Joshua verklapt met hoeveel mensen hij s*x heeft gehad tijdens Ex On The Beach All Stars

In de video van Jessie Maya zien we hoe Joshua de uitdaging aangaat om haar op te maken. Dat alleen is al zeer vermakelijk, maar Jessie stelt tussendoor zo’n beetje álle vragen die wij Joshua graag hadden willen stellen.

Want ehm, waar blijven die actie-shots nou? Well, spoiler alert: die komen er niet. Niet van Joshua althans, zo verklapt hij zelf als de twee praten over hoe het was om aan het programma mee te doen.

Lees ook  ‘Thuis blijven bij de kinderen is zwaarder dan gaan werken’

Zo vertelt Joshua: “Ze hebben bij geboycot bij Ex On The Beach, omdat ik niet gen**kt heb.” Weten we dat ook weer. Dit stukje check je vanaf vijf minuten.

En dan, rond de dertiende minuut, komen Joshua’s exen ter sprake. Want komt er überhaupt iemand voor Joshua langs?

Ja! Wij hadden natuurlijk al een vermoeden, en Joshua bevestigt dit alleen nog maar meer. Hij zegt: “Ja, er komt wel een ex van mij.

” Ah, eentje dus? Jessie vraagt vervolgens: “Kennen we ze al, of zijn ze nieuw voor de mensen?” waarop Joshua antwoordt: “Nee, je kent ze al.”

Als ik hier even mijn mening over mag geven, denk ik eigenlijk dat het maar om één ex gaat. En ik denk dat ik ook weet wie dat is: Megan!

Lees ook  Zou je d’r doen: De 30-jarige Alexis Mucci

We spotten haar eerder al op dít screenshot uit de afleveringen van Ex On The Beach All Stars en later schreven ook andere bronnen dat Megan langs zou komen.

Inmiddels hebben we het idee dat dit al heel gauw staat te gebeuren, want aan het einde van Ex On The Beach All Stars aflevering 7 wordt Joshua naar het strand geroepen.

Hij is degene die wel érg verschrikt kijkt als hij ziet wie er uit de zee komt wandelen. Niet zo gek overigens, want tussen Joshua en Megan was het tijdens Temptation Island heel gezellig, maar daarna absoluut niet meer.

Joshua deed zelfs de bijzondere uitspraak dat hij nooit op een meisje als Megan zou vallen (“Nóóit zou ik vallen op een meisje van wie ik weet dat ze zo in elkaar zit.”). Oké dan…

Thomas Cox deed mee aan X Factor en dit is zijn auditie

12-jarige pleegt zelfmoord in garage – wanneer ouders een briefje vinden breekt hun hart