in

Judge Judy beveelt dat de hond in de rechtszaal moet losgelaten worden. Enkele ogenblikken later wordt de rechtmatige eigenaar onthuld.

Een moment in de rechtszaal van Judge Judy ging viraal omwille van de aanwezigheid van een hond. De rechtszaak om uit te maken wie de rechtmatige eigenaar was, was heel vijandig geworden. Beide partijen beweerden dat het hun hond was, maar het dispuut werd op een geniale manier opgelost.

In plaats van de partijen te blijven ondervragen en steeds dezelfde antwoorden te moeten horen, koos Judge Judy voor een klassieke methode. Ze vroeg dat de kleine hond naar voren gebracht zou worden.

Lees ook  170 honden gedood met donateursgeld van hartstichting

Judy gaf meteen het bevel om de hond los te laten: “Mevrouw, luister eens hier. Zet de hond op de grond.”

De puppy liep meteen op zijn echte eigenaar af en kwispelstaartte van opwinding. De klager was wel degelijk zijn echte papa! De man begraaft zijn gezicht in zijn handen van opluchting en raapt het hondje dan op om het stevig te knuffelen.

Dat was het enige wat er nodig was om deze zaak op te lossen. Hoewel de andere partij zich verzette tegen wat er zich onder haar ogen afspeelde, hoefden er verder geen verklaringen gegeven te worden. De vrouw had de hond gekocht niet wetende dat de hond van de rechtmatige eigenaar gestolen werd.

Lees ook  Kat loopt 20 kilometer om bij zijn oude baasjes te zijn, waarna ze hem laten inslapen

Judge Judy sloot af met de woorden: “Dat is alles. Neem de hond mee naar huis.”

Bekijk de onderstaande video en DEEL dit met je vrienden!

Man gaat naar dierenasiel om een katje te adopteren. Maar op het laatste moment verandert hij van gedachte.

Vrouw laat schaamlippen verwijderen en maakt er een glitterketting van