in

Kat loopt 20 kilometer om bij zijn oude baasjes te zijn, waarna ze hem laten inslapen

Toby is een liefhebbende kat. Helaas bevond hij zich bij een gezin dat het tegenovergestelde was. Ze probeerde hem bij een ander gezin te plaatsen, omdat ze hem niet meer wilden.

Toby’s gezin wilde hem niet langer hebben en gaven het arme diertje aan een andere familie. Maar Toby miste zijn oude gezin en liep 20 kilometer terug naar zijn oude huis.

Daar werd hij niet verwelkomd zoals hij in gedachten had. Het gezin, waarvan hij dacht dat ze van hem hielden, bracht hem naar een dierenasiel en vroegen of ze hem konden laten inslapen, volgens SPCA.

Lees ook  Asielhond zit verstijfd van angst naar de muur te staren. Dan beseft de dierenarts de waarheid!

De arme kat deed zoveel moeite om daarna zo onrechtvaardig te worden behandeld!

Het dierenasiel zag echter enkele reden om hieraan gehoor te geven en namen contact op met SPCA van Wake County, een dierenwelzijnsorganisatie.

Eén van de doelen van de organisatie is om zinloze euthanasie van gezonde dieren of zieke dieren die behandelbaar zijn tegen te gaan.

Lees ook  Hond wachtte loyaal bij de rivier voor een maand, als de waarheid boven water komt, vloeien de tranen

Uiteraard nam de dierenorganisatie Toby onder hun hoede! SPCA deelde zijn verhaal op Facebook en deelde mede dat hij beschikbaar was voor adoptie.

Het duurde niet lang voordat de lieve kat een nieuw gezin vond! Zijn nieuwe baasjes hebben zelfs een Instagram account voor hem geopend.

Het is geweldig dat Toby een nieuw gezin heeft gevonden waar hij liefdevol wordt verzorgd! We hopen dat ze samen nog vele mooie jaren zullen doorbrengen.

Moonsekte bevestigt: Vader gezin Ruinerwold uit religieuze beweging gezet

Merel Baldé aka Merol scheurt uit haar rokje (foto):