in ,

Kat met een gebroken hart weigert een jaar lang het graf van zijn eigenaar te verlaten

Sommigen geloven dat dieren niet de liefde, toewijding en affectie voelen zoals wij mensen dat doen. Het volgende verhaal bewijst deze personen hun ongelijk. Vele inwoners van Centraal Java in Indonesië kennen het katje die haar dagen doorbrengt op het graf van haar overleden baasje.

Vreemden gaven haar water en voedsel, maar ze weigerde het graf te verlaten – ondertussen al een jaar!

Recent photo of a cat guarding the grave of her late owner. See SWNS story SWCAT; This grieving cat misses her late owner so much she has spent a YEAR living at her GRAVE. The heartbroken moggy was first heard crying while lying in the earth at the burial plot in Central Java, Indonesia. Passer-by Keli Keningau Prayitno, 28, tried to adopt the kitty but it returned to the same spot - cuddling the small blue headstone. Remarkably, the cat walks every day to her former home where she is fed by the old lady's children - then returns to the grave.

Een voorbijganger, Keli Keningau Prayitno, probeerde het diepbedroefde katje te adopteren en haar een nieuwe thuis te geven, maar het enige wat haar interesseerde, was om zo snel mogelijk terug bij het graf te kunnen zitten.

“Ik dacht dat ze dakloos was en ik probeerde te helpen, maar telkens zou ze naar dezelfde plek terugkeren”, vertelde hij aan de Daily Mail. “Sinds het overlijden van haar baasje is ze niet meer weg te slaan bij het graf. Ze wil niet naar huis. Ze zit hier al een jaar”, vervolgde hij.

Lees ook  Bruid barst in tranen uit als ze aan het altaar van haar stervende hond afscheid moet nemen.

kat2

Op een dag hield Keli het katje in de gaten en merkte dat ze het graf toch verliet voor een zeldzame uitstap – dus besliste hij om haar te volgen. “Ik volgde haar en ze ging naar het huis waar ze vroeger woonde en daar gaven de kinderen van de dame haar te eten”, vertelde hij.

kat3

Maar van zodra ze het huis van de overledene had bezocht, keerde ze onmiddellijk terug naar de grafsteen, waar ze in het vuil slaapt en rouwend miauwt. Ondanks het feit dat ondertussen al vele mensen haar onderdak aanboden, weigert ze te wijken van de zijde van haar overleden baasje.

Lees ook  Vissers in hun slaap neergestoken bij Beekse Bergen in Hilvarenbeek

kat4

Deze hartverscheurende, toegewijde en pluizige baby is niet van plan om haar eigenares alleen te laten, zelfs al is de blauwe grafsteen het dichtste dat ze ooit nog bij haar zal zijn. “Het is droevig om te zien. Het toont ons hoe hecht dieren wel zijn met hun eigenaars”, zei Keli nog.

kat5

Als een geliefde komt te overlijden lijkt het soms onmogelijk om het leven te hernemen en verder te gaan, en deze kleine kat bewijst dat dieren deze pijn precies zo diep als wij voelen.

kat6

Als ook jij denkt dat dieren emoties net zo intens ervaren als wij, DEEL dit bericht over ware liefde dan!

Ziekenhuispersoneel kleedt te vroeg geboren baby’s als superhelden aan om hen zo te helpen vechten voor hun leven

Video: De grootste ‘supermaan’ van de afgelopen 70 jaar staat op het punt op te komen en breekt alle records