in

Kat ontdekt dat ze zwanger is – wordt gek met onbetaalbare blik op gezicht als ze het resultaat ziet

Ontdekken dat je zwanger bent, is een van de meest vreugdevolle momenten in het leven. De gevoelens waarmee je overmand wordt als je voor het eerst de echografie ziet, zijn onbeschrijflijk. De meeste ouders herinneren zich dit moment voorgoed. Die eerste glimp, het geluid van de hartslag van de baby – beiden zorgen voor een rush van emoties.

Soms huilen we. Soms lachen we. Het is moeilijk te zeggen wat we op dat moment precies voelen. Maar wie zegt dat deze reacties beperkt zijn tot mensen?

De 1-jarige Ulla was een straatkat voor ze gered werd van de straten van Nuuk in Groenland. De schattige lapjeskat werd naar een asiel gebracht, maar ongeveer een maand na haar aankomst, werd het duidelijk dat ze niet helemaal “alleen” was.

Lees ook  Familie van doodgestoken zwangere vrouw: ‘Baby gaat het waarschijnlijk niet overleven’

Nadat ze de “gezonde” eetgewoontes van de kat opmerkte, begon Tone Frank, een van de medewerkers van het asiel, te vermoeden dat Ulla zwanger was.

Tone maakte meteen een afspraak met de dierenarts om zijn vermoedens te bevestigen of ontkrachten. Ulla was niet echt blij om stil te liggen terwijl de dierenarts haar buik scande op zoek naar kleine katjes.

De vermoedens van Tone waren correct. Ulla was inderdaad erg zwanger.

“Het was best geweldig. Ik had nog nooit gezien dat een kat een echografie kreeg. We zagen kleine katjes in haar buik”, zei Tone.

Lees ook  ‘Rico Verhoeven en Badr Hari tegen elkaar in de Gelredome’

Maar Tone en de dierenarts waren duidelijk niet de enigen die de kleine katjes in de buik van Ulla hadden opgemerkt. Ulla zag het ook – en haar reactie was gewoonweg onbetaalbaar.

Hoewel we niet precies kunnen zeggen wat Ulla dacht of voelde, is ze beslist hilarisch!

De dierenarts besloot dat Ulla 4 of 5 katjes droeg. Maar het nieuws wordt nog beter. Ulla werd geadopteerd in een eeuwige thuis, en haar nieuwe baasjes stemden ermee in om ook de katjes te verplegen totdat ze oud genoeg zijn om geadopteerd te worden.

WE ZIJN ZO BLIJ VOOR ULLA! WAT EEN HILARISCHE REACTIE. DEEL DIT MET JE VRIENDEN EN FAMILIE ALS OOK JIJ MOEST GLIMLACHEN!

Grote groep bruiloft stoet meppen inwoners in dit Dorpje kort en klein:

Mama vindt naald in been van zoontje die in zijn luier verstopt zat.