in

Ken je Fabrizio en zijn sixpack nog? Daar is niets van over:

Fabrizio Tzinaridis is een Belgische mediapersoonlijkheid. In 2018 nam hij deel aan Temptation Island. Hierna nam hij deel aan verschillende televisieprogramma’s. Hij staat ook bekend om zijn vele tattoo’s, en natuurlijk zijn afgetrainde figuur.

Ook zijn relatie met Pommeline Tillière kreeg veel aandacht. Van Pommeline is niet meer veel over in zijn leven. Zijn tatoeages zijn nog wél in tact. Maar ook zijn sixpack, die lijkt even met vakantie te zijn gegaan. Op social media plaatst de reality-ster namelijk een “eerlijke foto” zoals ze dat tegenwoordig noemen. En we kunnen je gerust stellen dat je niet de enige bent met quarantaine-kilo’s!

Lees ook  Broer Sneijder reageert op scheiding Wesley en Yolanthe.

Fabrizio moet er weer tegenaan!
“Als er iets is dat velen vergeten is het dat instagram vaak een valse waarheid toont. Als er iets is waar ik al jaren voor sta is het realness, no bullshit. Straight forward. Hard werken. Geen sprookjes. Dus zonder meer. Dankzij Quarantine en mijn eigen dikke schuld is dit het fysiek waar ik deze week mee startte. Ik stel mezelf een doel en ik geef mezelf 70 dagen. No cheating. Puur hard werk en discipline. Niet alleen om volgens sommigen het droomlichaam te verkrijgen.

Lees ook  63 baby lijken gevonden in dozen en vrieskisten

Het oppervlakkige. Begrijp me niet verkeerd ik voel me gelukkig in dit lichaam. Ondanks het hogere vetpercentage dan dat ik gewoon ben. Maar vooral om mijn mindset aan te scherpen en routine en discipline toe te passen in zowel mijn werk- als liefdesleven.”

Escha Tanihatu van Veronica Inside laat hier niets aan de verbeelding over!

Michaëlla Krajicek deelt tegenwoordig snoeihete foto’s op social media