in

Ken jij haar nog? Hoe zou Pippi Langkous er nu uit zien? Ongelooflijk!

Wie is er niet opgegroeid met de vrolijke kinderserie Pippi Langkous? Miljoenen mensen over de hele wereld zaten jarenlang aan de buis gekluisterd als Pippi en haar vriendjes Annika en Tommy te zien waren. Hoe zou het nu, 45 jaar later, met Pippi Langkous gaan?

Zo ziet Pippi er nu uit!

Je zou denken: de serie, die in 1967 voor het eerst op televisie te zien was, trok zóveel kijkers, daar hebben de 3 kindsterretjes bakken met geld aan verdiend. En ze waren vast de meest gevraagde acteurs in Zweden en daarbuiten. Maar niets is minder waar.

Lees ook  Doutzen Kroes is behoorlijk luchtig gekleed

Het is in Zweden verboden om kinderen te betalen, waardoor geen van de 3 financieel heeft geprofiteerd van het enorme succes. Daarom hebben ze nu alle 3 een ‘gewone’ 9-tot-5-baan. Pippi Langkous werkt als medisch secretaresse, Annika is verpleegster geworden en Tommy is manager van een bedrijf in Zweden.

Zo ziet Tommy er nu uit!

Lees ook  Dee verbluft volgers keihard met pikante foto op bed!

En zo ziet Annika er nu uit!

Pipi Langkous is nog steeds mateloos populair bij jong en oud. De Deense kindertelevisie zendt de beroemde kinderserie nog steeds uit. Het was en is nog steeds onze heldin. Keek jij ook altijd samen met je vrienden naar Pippi Langskous? Deel dan dit bericht met je vrienden en familie!

De benen van haar dochter staan vol blauwe plekken. Wat de oorzaak is volgens de artsen? WAARSCHUWING!

Man wil eruit zien als Barbie’s Ken. Maar bij de 42 uur durende operatie gaat het gruwelijk mis!