in

Kickbokser Rico Verhoeven wint: Badr verliest door Gebroken arm

Rico Verhoeven is de grote winnaar van de veelbesproken kickbokswedstrijd. Verhoeven won in de tweede ronde, nadat Badr Hari een blessure opliep in de tweede ronde en moest opgeven. Het gerucht gaat dat hij zijn arm heeft gebroken.

Huidig wereldkampioen Verhoeven daagde Badr eerder dit jaar uit voor een gevecht. Badr accepteerde het gevecht en ging als een beest trainen. Badr Hari begon opvallend rustig aan het duel, maar deelde wel de eerste rake klappen uit. Verhoeven leek te controleren, maar kwam wel al in de eerste ronde met een bebloed oog te vechten. Toch was het Hari die moest opgeven met een forse blessure aan zijn rechterarm. Hoe die ontstond was niet duidelijk. Ook Badr Hari zelf wist niet wat er precies was gebeurd.

Lees ook  Waarom slaapt het kind in de armen van de bedelaarster altijd?

In de aanloop naar het gevecht in de Duitse stad, niet ver van de Nederlandse grens, liep de spanning hoog op. Vlak voor het begin stonden enkele fans van Hari langs de ring. Nadat ze door de beveiliging waren weggehaald kon het gevecht beginnen.

“Zo wilde ik niet winnen”, zei Verhoeven na wat toch wel een anti-climax genoemd kon worden. “En zo wilde ik niet verliezen. Laten we dit nog eens doen”, zei Hari.

Lees ook  ZE HEBBEN HEM! JOS BRECH GEARRESTEERD!

Dertien doden bij aanslag in TURKIJE: Zo kwamen deze jongens achter de aanslag!

Ontslag dreigt voor PostNL Medewerker na uitspraak over aanslag Turkije