in

Kind van 1,5 jaar opgesloten in hondenhok, omgeven door slangen

Een schokkende zaak van kindverwaarlozing in de Amerikaanse staat Tennessee. Op een terrein in Henry County werd zaterdag een kind van 1,5 jaar oud in een hondenhok gevonden.

Honderden dieren zaten in kooien en liepen los rond. De moeder van het kind, de stiefvader en diens vader zijn gearresteerd op verdenking van kindermishandeling en dierenmis handeling

Het hok waar het jongetje in was opgesloten was 1,20 bij 1,20 meter. Er lag alleen wat speelgoed in. Het kind is opgevangen door de jeugdzorg. De politie was in actie gekomen na een anonieme tip.

Lees ook  ‘Rico Verhoeven en Badr Hari tegen elkaar in de Gelredome’

Onder de 700 zwaar verwaarloosde dieren waren slangen, waaronder een ruim 3 meter lange boa constrictor, honden, katten, konijnen, kippen en muizen.

In een caravan op het terrein lag de vloer bezaaid met uitwerpselen en liepen ontelbare kakkerlakken. Ook vond de politie 17 vuurwapens en ruim honderd wietplanten.

.

Naast de kooi van het jongetje stonden emmers vol levende muizen, die als voer voor de slangen moesten dienen. Op de kooi stonden pizzadozen met etensresten opgestapeld.

Lees ook  Zó zag transgender Nikkie Tutorials er vroeger uit!

De sheriff van de lokale politie spreekt van een ’hartverscheurende en verschrikkelijke’ situatie. Hij noemde de woonsituatie van de familie ’onmenselijk’.

Verstandelijk beperkte Martin (7) uit Oisterwijk al dagen vermist, meegenomen uit instelling door ouders

Politie zoekt ‘kettingrukker’ na zeker 12 incidenten met oudere vrouwen