in

Mensen walgen van zijn vlek op zijn hoofd, wat heeft deze baby jullie aangedaan?

De 28-jarige Ceyda Engin uit de Turkse hoofdstad Ankara bracht haar eerste kind ter wereld – de kleine Cinar. De verpleegster veegt het bloed van zijn voorhoofdje en is de eerste die ziet wat zich daaronder verbergt: de baby heeft boven zijn rechtse wenkbrauw een moedervlek in de vorm van een hartje!

Als vader Murat Engin zijn zoon voor de eerste keer in de handen draagt, is hij compleet verrast: “Ik bekeek zijn gezichtje van naderbij en zag een mooi hartje. Ik kon mijn tranen niet bedwingen.” Ook op de kraamafdeling werd Cinar de absolute ster en verpleegsters en artsen wilden allemaal een foto met het kind dat ze de “hartenjongen” noemden.

Lees ook  Influencer verdient vele duizenden per jaar door de verkoop van haar gebruikte slipjes

Ondertussen is de jongen 23 maanden oud en hij stelt het uitstekend. Zijn karakteristieke vlek zorgt nog steeds voor verbaasde blikken.

“Als we met hem gaan wandelen glimlachen de voorbijgangers en zijn totaal begeesterd”, vertelt een trotse papa. “We geloven dat zijn moedervlek een geschenk van God is en vinden er niets negatiefs aan.” Duidelijk een kind van de liefde! Helaas zijn er ook veel mensen die walgen van de vlek. Zo wordt Cinar op Facebook uitgemaakt voor lelijkerd of poepvlek. De ouders van Cinar kunnen niet geloven hoe gemeen volwassenen kunnen zijn. Wat heeft Cinar jullie aangedaan, vraagt zij zich af.

Lees ook  Vader mis handelt dochtertje (3) aan boord van vliegtuig

Wij vinden Cinar wel een schattige kind. DEEL dit met je vrienden als jij dat ook vindt!

Verpleegster zet hond naast terminaal zieke eigenaar en ogenblikken later is ze getuige van een wonder.

Mannen hebben doorgaans een ijzersterk geheugen – deze echtgenoot is daar het levende bewijs van.