in

Kinderen gooien stenen naar zijn 7-jarig zoontje – nu heeft de vader een belangrijk bericht voor alle ouders

We weten allemaal dat kinderen soms echt gemeen kunnen zijn, en als dit gedrag niet gecorrigeerd wordt kan dit makkelijk leiden tot nog meer gewelddadig gedrag, zelfs wanneer ze volwassen zijn. Maar soms weten de kinderen gewoon niet beter, het zijn dan ook de ouders die de verantwoordelijkheid dragen om hun kinderen te leren hoe ze zich rond andere mensen moeten gedragen.

Dan Bezzant is een van de vele ouders die precies weten hoe moeilijk het kan zijn om onwetendheid en pesten van je kind te moeten ervaren. Tijdens zijn jeugd is zijn zevenjarige zoon Jackson moeten omgaan met pesten en gemene opmerkingen – en dit door zijn uiterlijk.

Jackson is geboren met het syndroom van Treacher Collins, een genetische stoornis die leidt tot asymmetrische misvormingen in het gezicht. Jackson is ook bijna doof, en het beïnvloedt ook zijn visie.

Alhoewel de familie Bezzant jammer genoeg al gewoon is geraakt aan de starende gezichten, lelijke opmerkingen, was het de volgende gebeurtenis die zijn papa deed breken.

De Daily Mail schrijft dat deze vader een telefoontje van zijn ex-vrouw kreeg, en hij kreeg te horen dat hun zoon tijdens de lunch door drie oudere jongens werd gepest. Natuurlijk maakte dit Dan erg verdrietig, en hij besloot daarom op Facebook zijn ongenoegen te uiten.

Lees ook  Mama gearresteerd nadat ze pestkoppen van haar zoon in de klas ging confronteren.

Hij schrijft het volgende:

“Mijn hart is gebroken… het voelt alsof mijn ziel uit mijn borstkas werd gerukt… deze mooie jonge man, mijn zoon Jackson, heeft constant met negatieve opmerkingen en onwetendheid te maken, en dit op een manier dat ik nog nooit eerder heb gezien. Ze noemen hem lelijk, eruitzien als een monster, en dat elke dag op school.

Hij praat over zelfmoord … En hij is niet eens acht jaar oud! Hij zegt dat hij geen vrienden heeft en iedereen hem haat. Kinderen werpen nu ook stenen naar hem en duwen hem terwijl ze deze verschrikkelijke woorden naar hem schreeuwen…

Neem alstublieft even de tijd en stel je voor dat dit jouw kind was. Neem dan een minuut en leer je kinderen over mensen met speciale behoeften. Praat met hen over mededogen en liefde voor hun medemens. Hij werd gediagnosticeerd met het Treacher Collins syndroom. Je kunt het zelf opzoeken.

Lees ook  Vrouw onthoofdt man omdat hij klaagt dat soep niet lekker is:

Hij heeft verschrikkelijke operaties moeten ondergaan en heeft er nog verschillende te gaan in de volgende jaren… Ik zou nog verder kunnen gaan… Maar kies er alstublieft voor om jouw kinderen op te voeden. Gelieve dit ook te delen.

Zijn bericht kreeg meer dan 62.000 reacties en werd bijna evenveel gedeeld. De comments zijn gevuld met aanmoedigende en ondersteunende woorden en veel ouders hebben zijn raad gevolgd en hem beloofd hun kinderen hierover op te voeden.

Door zijn post kwam hij ook in contact met twee andere gezinnen, die in dezelfde situatie zitten, die ook een kind hebben met het Treacher Collins Syndroom. De gezinnen hopen nu om elkaar te kunnen ontmoeten en een speciale speeldag voor hun kinderen te regelen.

Kinderen worden nu eenmaal zonder moraal kompas geboren, het is daarom de taak van de ouders om hun kinderen in de goede richting te duwen. We hopen dat ook jullie de raad van deze vader gaan volgen!

Moeder verkoopt huis om in een piepklein caravannetje te gaan wonen. Kijk maar eens hoe functioneel het vanbinnen is!

Verpleegster gooit met pasgeboren baby, doet het ergste terwijl vriend het filmt – nu kookt het internet