in

Kinderen klappen en juichen terwijl baby kalf gemarteld en gestoken wordt tijdens stierengevecht

Grafische details en beelden van stierkalveren die worden gespietst met speren en zwaarden terwijl kinderen aan het juichen zijn, zijn onlangs uit Frankrijk opgedoken.

De stieren werden gedood als onderdeel van een trainingsoefening van lokale stierenvechtscholen. De video’s hiervan hebben de wereld geshockeerd met wijdverbreide oproepen voor een volledig verbod op dergelijke praktijken.

De exposé werd aan de wereld bekend gemaakt vanwege een lang onderzoek over een periode van 7 jaar door One Voice, een groep die vecht voor dierenrechten.

Het rapport verklaarde: “Kinderen worden het hele jaar op deze scholen onderwezen met behulp van rijtuigen om de gebaren te oefenen: muleta’s, cape-werk, houten spikes en zwaarden.

Lees ook  Waarom kalen mannen volgens een vast patroon?

Aan het einde van het jaar kunnen ze als beloning naar de arena gaan en zeer jonge stieren ter dood brengen. Je kunt op 6-jarige leeftijd beginnen met het volgen van deze scholen. ”

Op een leeftijd dat kinderen moeten omgaan met hun leeftijdgenoten, worden deze kinderen in plaats daarvan blootgesteld aan bloedige stierenvechten, waarvan de effecten op lange termijn zichtbaar zullen zijn, zeggen psychologen.

“Psychologen over de hele wereld maken zich zorgen over de impact die het kan hebben op de ontwikkeling van de hersenen en de empathie van kinderen, om deze conflicterende signalen van volwassenen om hen heen te ontvangen.

Lees ook  Heel slecht nieuws over Badr Hari

Het is een opvoeding van sadisme, en dit heeft schadelijke gevolgen voor hun psyche, “voegde het rapport toe.

De mensen die niet tegen deze schokkende beelden kunnen raad ik af om de onderstaande video te bekijken.

De kinderen leren hierover door “speren te gooien en vervolgens een mes in zijn lichaam te duwen”, iets dat wordt beschouwd als “acceptabel”.

Het rapport benadrukt ook hoe in één geval een kalf meer dan 20 minuten wordt bespot door een “jongere die de daad van Corrida (stierenvechten) nog niet onder de knie heeft”.

Het voegde eraan toe dat een “zwaard meerdere keren in en uit de rug van de jonge stier wordt gestoken, die uiteindelijk instort en overlijdt.”

Staat je huisdier op deze manier tegen tegen de muur? Ga dan direct naar de dierenarts! Dit is waarom;

5-jarige jongen die ‘van zijn neus tot zijn knieën’ vol kanker zat is nu helemaal kankervrij