in

Kinderen Marco Borsato reageren op vreemdgaan-geruchten

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Marco Borsato en Leontine Borsato gaan scheiden. Inmiddels gaan er steeds meer geruchten ronder over verschillende affaires die Marco gehad zou hebben. Zijn kinderen nemen het nu voor hem op.

Reactie kinderen
Momenteel is er veel media commotie rondom de scheiding, en de kinderen van Marco en Leontine geven nu een reactie. Luca en Jada plaatsen beiden twee keer een quote op Instagram Stories: “Geloof niet alles wat je hoort” en “Geloof niet alles wat je leest”. Hun derde kind, Senna, heeft nog niet gereageerd.

Lees ook  Man verrast verloofde met hilarisch badpak

Scheiding
Marco en Leontine maakten via Instagram het verdrietige nieuws bekend. Ze plaatsten beiden de tekst: “Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan.

We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken.”

Lees ook  Mannen zitten 42 jaar in cel voor moord die ze niet hebben gepleegd

Marco heeft het huis waar hij met Leontine en de kinderen woonden, inmiddels verlaten. Hij vertoeft momenteel bij zijn moeder Mary.

8-jarig meisje van fiets getrokken in Vriezenveen: “Bij keel gegrepen en geschopt”

Wat is er loos met koningin Máxima?