in

Klagende passagier eist tijdens vlucht om aan het raampje te zitten – stewardess heeft briljante oplossing

Een klagende passagier eiste midden tijdens een vlucht om aan een raampje te zitten. De stewardess bedacht vliegensvlug een oplossing.

In een vliegtuig zitten kan soms een vervelde ervaring zijn. Medepassagiers die onevenredig veeleisend zijn en de crew constant lastig vallen, zijn een bron van irritatie.

Twitter gebruiker @kooo_TmS_suke overkwam een minder irritante variant hierop tijdens een vlucht, berichtte Sora News 24. Hij gaf aan hoe stewardessen rond gingen om te vragen of mensen iets wilden drinken, waarop de man naast hem er: „Geef mee een raampje” uitflapte.

Lees ook  De bruidegom knielt kort voordat hij het jawoord zegt neer voor de dochter van de bruid. Wat er na 21 seconden gebeurt, bezorgt haar tranen

De stewardess liep even weg, maar kwam snel weer terug met een stukje papier. Ze plakte het papier direct op de wand naast de man. Bij nadere inspectie bleek het een tekening te zijn van een raampje met uitzicht op twee wolkjes en zee.

Het was het beste wat de stewardess kon doen in korte tijd voor het nogal buitensporige verzoek, terwijl het vliegtuig vele honderden kilometers in de lucht was.

Lees ook  Ouders die denken dat de hagedis van hun zoon zwanger is, hebben een hilarische ervaring bij de dierenarts.

Het lijkt erop dat de man ook wel de humor ervan in kon zien, want de Twitter gebruiker meldde geen verdere complicaties tijdens de vlucht.

Echt een geweldige actie! Vind je ook niet?

Ken je Jolé uit de kinderserie Spanga’s nog? Die vermaakt tegenwoordig volwassen mannen

Moeder bevalt van 21ste kindje en is in totaal 811 weken zwanger geweest: „Niet gepland”