in

Klasgenootjes takelen meisje (10) heftig toe om hallucinante reden

Een 10-jarig meisje werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat ze hevig toegetakeld werd door pesters uit haar klas. De reden waarom ze het meisje sloegen tart elke verbeelding.

Bizarre reden
De leerling gaat naar een basisschool in Parijs in het achttiende arrondissement, waar ze zowel verbaal als fysiek werd gepest door haar klasgenootjes. De pesterijen zijn al een hele tijd aan de gang. Het meisje werd hevig toegetakeld “omdat ze Joods is”, aldus de pesters.

Lees ook  Suzanne op moederdag vermist: 93.000 euro beloning uitgeloofd

Ernstig toegetakeld
De dokters bevestigen dat het meisje verschillende verwondingen opliep aan de ribben en de buik. Het zal zeker tien dagen duren vooraleer het arme kind hersteld is.

School heeft gefaald
De moeder deed aangifte bij het BNVCA, het Nationaal Bureau voor Geweld tegen Anti-semitisme. Zij roepen nu de politie op om de zaak verder te onderzoeken. Volgens de moeder heeft de school ernstig gefaald. Ze hebben volgens haar geen gepaste straffen opgelegd aan de pesters om haar kind te beschermen. Het arme meisje zal overgeplaatst worden naar een school die ze zelf mag uitkiezen.

Lees ook  Ze geeft hem weg zodat hij een beter leven zou kunnen hebben. 7 jaar later verneemt ze de droevige waarheid.

Buren geschokt na gruwelijke moord op buurvrouw: “Plots stond hij hier voor de deur”

PSYCHIATRISCH PATIENT AANGEHOUDEN IVM VERMISSING ANNE FABER